17/05/2024 5:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φωτιά στην Αρτέμιδα κοντά σε σπίτια

Πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος μάλλον από δυναμιτάκι


Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην Πυροσβεστική για φωτιά σε οικόπεδο σε κάθετο της οδού Χείλωνος (Αλυκές κοντά στην Αρίωνος) στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής με το που αντιλήφθηκαν στην φωτιά έσπευσαν να την σβήσουν ενώ ειδοποίησαν άμεσα και την Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, πριν από την φωτιά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος μάλλον από δυναμιτάκι.

Αναλυτικά σε ανάρτηση του αναφέρει:

Απόψε, κατά τις 8:30, σε κάθετο της οδού Χείλωνος (Αλυκές κοντά στην Αρίωνος) υπήρχε Πυροσβεστική και όχημα της ΕΟΜΑΚ που αντιμετώπισε πυρκαγιά σε ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ οικόπεδο κολλητά σε σπίτια. Δεν ξέρω αν αληθεύει, μου φαίνεται απολύτως λογικό όμως, ότι υπήρχε αναφορά για κρότο από “δυναμιτάκι” πριν τη φωτιά.

Σήμερα, οι ήρωες της πυροσβεστικής το αντιμετώπισαν εγκαίρως. Αύριο, τον άλλο μήνα, τον Αύγουστο; Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί και με τα παιδιά μας που ως παιδιά έχουν άγνοια κινδύνου αλλά και με τη δικές μας κακές συνήθειες.

Πολύ κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς, επί της οδού Χείλωνος, υπήρχε και πληθώρα κλαδεμάτων και επίπλων που κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας πέταξαν στον δρόμο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *