20/05/2024 6:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Ανάθεση έργου Ειδικού Συμβούλου στην Έλενα Κρομυδά Μανιάτη

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Μία άκρως τιμητική ανάθεση από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στην Έλενα Κρομυδά Μανιάτη, που ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με απόφαση Δημάρχου, η κυρία Κρομυδά Μανιάτη στα πλαίσια του έργου της θα συνεπικουρεί με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, τον Δήμαρχο για την περαιτέρω ανάδειξη της νεότερης Ιστορίας των 3Β, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και για θέματα φροντίδας, διαχείρισης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Βιογραφικό:

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη, όπου η οικογένεια της ζει περισσότερα από 80 χρόνια.
Είναι Πρόεδρος του ιστορικού ΣΣΔΒ, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης και Ενεργή Δημότης. Ήταν η πρώτη προσχώρηση στον συνδυασμό, για τις εκλογές του 2023 που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος 3,5 χρόνια πριν. Υπήρξε Αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης,ενώ έλαβε μέρος σε διεθνή καμπάνια του ΕΟΤ. Από το 2006 είναι επαγγελματίας δημιουργός & παραγωγός μουσικής και αρθρογράφο .

Έχει επενδύσει μουσικά Θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και διαφημήσεις.Έργα της είναι καταχωρημένα τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή δισκογραφία, ενώ έχει μελοποιήσει ποιητικές συλλογές, σύγχρονων ποιητών και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις το 2014 και το 2017 και παράλληλα αρθογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Έχει αναπτύξει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο στην περιοχή, ενώ έχει μελετήσει την τοπική ιστορία και κατέχει σημαντικό αρχείο με σπάνιο υλικό.

Είναι απόφοιτος του SoutheEastern College, Sociology/Psychology of Human Resource. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά. Εργάστηκε για περισσότερα από 11 έτη σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στις θέσεις Front Office Manager και Human Resource Manager. Παράλληλα προσέφερε εθελοντική εργασία σε ομάδες ψυχολογικής στήριξης, ασθενών με χρόνια νοσήματα και σε κοινωνικούς ξενώνες θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρώτο της βήμα στα κοινά, έγινε στο πλευρό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ενημερώνεται και εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις της σε θέματα της Αυτοδιοίκησης, παρακολουθώντας σχετικά Σεμινάρια & Ημερίδες και έχει λάβει αντίστοιχες πιστωποιήσεις όπως το “Future of Cities» «HAZARD, DISASTER AND CRISIS MANAGEMENT» «ENVIRONMENT AND CLIMATE CRISIS IN EDUCATION POLICIES» κ.α.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *