26/05/2024 7:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών: “Καταγγέλουμε την δήμαρχο για τα ψέμματα και τις ανακρίβειες”

Δριμύ κατηγορώ για τις καθυστερήσεις στα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί στη Ραφήνα


Η δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και οι προεκλογικοί της συνοδοπόροι, οι οποίοι αφού κατάφεραν μεν να καθυστερήσουν το αντιπλημμυρικό έργο του μεγάλου ρέματος Ραφήνας, όχι όμως δε να το αναστείλλουν και θα το έχουμε ολοκληρωμένο το 2028, παράλληλα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να μεταφέρουν για το μέλλον (μετά το 2035) την έλευση της Αττικής Οδού και του Προαστιακού, με υπογειοποιημένο το τελευταίο τμήμα μήκους 3,6 χλμ.- όπως το σχεδιάσαμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς- αφού η παραρεμάτια οδευσή τους προϋποθέτει την προηγούμενη ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων.

Η ανακοίνωση αυτή για τη μετάθεση των έργων για το μέλλον έχει ανακοινωθεί από αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης το τελευταίο τρίμηνο επανειλημμένα και ποικιλοτρόπως.

Χωρίς αιδώ η σημερινή δήμαρχος και υπόλογη για την μετάθεση για το μέλλον των απαραίτητων οδικών και σιδηροδρομικών υποδομών στον τόπο μας και επ’ ευκαρίας της έναρξης της δημόσιας διαβούλευσης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπώσεων (ΣΜΠΕ) του λιμένα Ραφήνας δηλώνει τελευταίως ψευδόμενη ότι “θα έρθουν” άμεσα οι υποδομές που η δική μας διοίκηση προγραμμάτισε και με κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν μετατεθεί για το απώτερο μέλλον

Επιστρατεύοντας το ψεύδος δήλωσε επί λέξη:

“Μετά από συναντήσεις με τους σωστούς (λες και υπάρχουν και μη σωστοί!!!) φορείς, η σημαντική είδηση είναι ότι ΝΑΙ η Αττική οδός και ο Προαστιακός είναι γεγονός.!! Η πόλη μας θα έχει τα μεγάλα έργα. !!.

Και όχι μόνο η Αττική οδός είναι γεγονός, αλλά στην Διασταύρωση είναι υπογειοποιημένη καθώς επίσης και στο τελευταίο τμήμα, από την οδό Ευβοϊκού έως μέσα στο Λιμένα.. Σύντομα θα ανακοινωθεί το έργο επισήμως”

Αυτό το “σύντομα” επειδή δεν θα έρθει προφανώς ποτέ αυτή την δημοτική περίοδο και η σημερινή δήμαρχος με την παράταξή της είναι άμεσα υπεύθυνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, την ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ στους πολίτες γιατί συνεχίζει την παρελκυστική προεκλογική τακτική της, επιστρατεύοντας τα ψέματα και την ανακρίβεια και την παραδίδουμε στους πολίτες οι οποίοι σίγουρα θα την θυμηθούν και θα την αξιολογήσουν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

Εμείς στην “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ένα τόπο που μας αξίζει να ζούμε.

Με οδηγό την αλήθεια ατενίζουμε ένα μέλλον που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας.
Είμαστε δίπλα στους πολίτες μόνο σε διαδικασία προσφοράς και πρόσθεσης, χωρίς να έχουμε αφαιρετικές συλλογιστική, όπως η σημερινή δημοτική αρχή.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, αναμένοντας και την Ανάσταση του τόπου μας.

Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *