26/07/2024 11:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βραυρώνα: Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες για το νεκρό βρέφος

Τι συνέβη στο ξενοδοχείο όπου δούλευε και διέμενε το ζευγάρι


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση-σοκ με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα προκύπτουν από τις καταθέσεις που έδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ. αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο πατέρας από το Νεπάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι παρότι η σύντροφός του ήταν εδώ και μήνες έγκυος και αυτό ήταν σε γνώση τους, δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ γιατρό, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ο 23χρονος Ασιάτης κατέθεσε ότι ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες και γνώρισε στο ΚΥΤ Μαλακάσας την 24χρονη ομοεθνή του και σύναψαν ερωτική σχέση.

Η 24χρονη, όπως σημείωσε, δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με άλλες τρεις γυναίκες. Ο ίδιος ξεκίνησε να εργάζεται εκεί τις τελευταίες δύο μέρες και έμενε επίσης σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με τρεις ακόμα άντρες.

Ανέφερε ότι γνώριζε εδώ και μήνες ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαν πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Επίσης ανέφερε ότι επιθυμούσαν και οι δύο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό σκόπευαν να παντρευτούν.

Στις 9 Μαΐου το απόγευμα δούλευε στην κουζίνα όταν ομοεθνής του τον ενημέρωσε ότι η 23χρονη είναι στο δωμάτιο για δύο ώρες και δεν ανοίγει. Τότε ανέβηκε στο δωμάτιο, εκείνη δεν του άνοιγε και αυτός άνοιξε τελικά με τη βία την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους και μπήκε στο δωμάτιο.

Από την πλευρά τους οι καμαριέρες που γνώριζαν την 24χρονη κατηγορούμενη, εξεταζόμενες από τους αστυνομικούς ανέφεραν ότι διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το ζευγάρι.

Η μία καμαριέρα κατέθεσε ότι τον τελευταίο μήνα η 24χρονη εργάζεται ως καμαριέρα και διαμένει στο ίδιο δωμάτιο με εκείνη και δύο ακόμα ομοεθνείς τους.

Πριν τις 17.00 της 9ης Μαΐου 2024 τελειώνοντας την εργασία τους μετέβησαν στο δωμάτιο όπου διέμενε η κατηγορουμένη και τη βρήκαν στο χώρο του μπάνιου. Εκείνη τους ανέφερε ότι είχε διάρροια, ότι θα καθυστερούσε, ενώ παρέμεινε στο χώρο του μπάνιο επί τρεις ώρες κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποιώντας το καζανάκι αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Τότε η μία καμαριέρα παραβίασε την πόρτα του μπάνιου και είδε την κατηγορουμένη όρθια να αιμορραγεί. Η 24χρονη είπε ότι η αιμορραγία προερχόταν από την έμμηνο ρήση, πλην όμως λόγω της συνεχούς αιμορραγίας οι καμαριέρες κάλεσαν το σύντροφο της, ο οποίος εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου. Αφού οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να τους αφήσουν για λίγο μόνους στο δωμάτιο, στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αποχώρησε και οι καμαριέρες μπήκαν στο δωμάτιο και κάλεσαν την υποδοχή του ξενοδοχείου ζητώντας να κληθεί ταξί για να μεταβεί η 24χρονη στο νοσοκομείο καθώς έχανε τις αισθήσεις της.

Οι καμαριέρες τόνισαν στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της και ότι τελικά η 24χρονη κατηγορούμενη μετέβη με ταξί το νοσοκομείο μαζί με τον 23χρονο σύντροφό της. Στην αστυνομία κατέθεσε και ο μάγειρας του ξενοδοχείου, όπου δούλευε ως βοηθός μάγειρα και ο 23χρονος πατέρας του βρέφους. Περί ώρα 20:00 ο 23χρονος του ζήτησε να αποχωρήσει, ισχυριζόμενος ότι η σύντροφός του δεν ήταν καλά στην υγεία της και έχριζε μεταφοράς σε νοσοκομείο. Στη δικογραφία αναφέρεται πως κατέθεσε και η διευθύντρια του ξενοδοχείου, η οποία υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της 24χρονης.

Δίωξη για ανθρωποκτονία

Την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί στον Ανακριτή ο πατέρας του βρέφους με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

vradini.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *