26/07/2024 4:38 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης 40χρονης λίγες μέρες πριν τη δολοφονία – Βίντεο ντοκουμέντο

Ήταν μεθυσμένος, την έβρισε και την απείλησε, ενώ κάποια στιγμή,, την έπιασε από το λαιμό


Το τραγικό τέλος μιας κακοποιητικής σχέσης με ξυλοδαρμούς και ύβρεις με θύμα την 40χρονη Ενκελέιντα γράφτηκε τα ξημερώματα με τη νέα γυναικοκτονία στις Αχαρνές, όπου ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την σκότωσε με ένα μαχαίρι στη μέση του δρόμου.

Ο δράστης είχε παρακολουθήσει τη γυναίκα και γνωρίζοντας την ώρα που ξεκινούσε για τη δουλειά της, της έστησε καρτέρι. Μόλις την είδε τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 10 φορές αφήνοντάς την να ξεψυχήσει στη μέση του δρόμου.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο «φως» το protothema.gr ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια στη διάρκεια ενός άγριου καβγά ανάμεσα σε θύμα και θύτη που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας.

Σε αυτό ακούγεται η 40χρονη να φωνάζει στον 50χρονο να την αφήσει ήσυχη καθώς, όπως του λέει, «έχουμε πάρει διαζύγιο». Ο άνδρας, τότε, είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του. Ήταν 6 Μάϊου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ήταν μεθυσμένος, την έβρισε και την απείλησε, ενώ κάποια στιγμή, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να καλέσει την αστυνομία, την έπιασε από το λαιμό. Η κόρη τους, που ήταν παρούσα, κάλεσε την αστυνομία. «Θα σε σκοτώσω μωρή π…» ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει ο 50χρονος ο οποίος βρισκόταν εκτός ελέγχου. Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας με περιπολικό που έφθασε γρήγορα στο σημείο.

Την ίδια ώρα, ένοικοι της πολυκατοικίας όπου έμενε το ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες και φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα. Μια γυναίκα περιγράφει ένα βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα όταν ο 50χρονος είχε αρπάξει το θύμα και την απειλούσε μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *