24/06/2024 8:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σαρωνικός: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ της Ν. Κάκκαβα & του Δημάρχου Δ. Παπαχρήστου

Δείτε το βίντεο


Ένταση επικράτησε στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού ανάμεσα στη Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμαρχο, Δημήτρη Παπαχρήστου, με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από τη θέση του αντιδημάρχου.

«Όταν σας είχα ρωτήσει γιατί δεν αντιδράτε και με οδηγείτε με τη συμπεριφορά σας στην έξοδο, μου είχατε πει χαρακτηριστικά, “όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει”. Υπάρχει μια περιβόητη επιστολή προέδρων με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να διαβαστεί δημόσια» ανέφερε στην αρχή του συμβουλίου η Ναταλί Κάκκαβα, με τον δήμαρχο να απαντά πως αυτό δεν είναι ένα θέμα που αφορά το δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επιστολή των προέδρων των ΚΑΠΗ, και αφού επέμενε αρκετά αυτή να διαβαστεί δημόσια, ρώτησε γιατί δεν είχε ενημερωθεί προηγουμένως για την ύπαρξή της. Τόνισε επίσης ότι τη συγκεκριμένη επιστολή έχουν υπογράψει οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ, οι οποίοι έχουν διορισθεί από τον δήμαρχο, και πως πουθενά δεν έχει ληφθεί υπόψιν η άποψη των ΔΣ των ΚΑΠΗ αλλά και των ηλικιωμένων.

Ακόμη, η Ναταλί Κάκκαβα αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Παπαχρήστου ότι δεν γνώριζε για τη συναισθηματική κακοποίηση που η ίδια λέει ότι δεχόταν, λέγοντας πως ουκ ολίγες φορές είχε πάει κλαίγοντας στο γραφείο του, ενώ και ο σύζυγός του τον είχε ενημερώσει τηλεφωνικά με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει ότι θα επιληφθεί επί του θέματος.

Σε όλα αυτά, ο Δημήτρης Παπαχρήστου δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει και στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Super Κατερίνα» που βρίσκονταν εκεί.

«Έθεσα τα ερωτήματά μου, τους προβληματισμούς μου, αλλά πάλι δεν πήρα καμία απάντηση… Δε μπορεί να λέει ο Δήμαρχος ότι δεν ήταν ενήμερος… Και με τη σημερινή του συμπεριφορά απέδειξε ότι θέλει να πάει παρακάτω, γιατί προφανώς αυτό βολεύει τις συγκεκριμένες κλίκες… Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δε με νοιάζουν οι καρέκλες και τα αξιώματα… θα συνεχίσω να παλεύω… και θα συνεχίσω μέχρι να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις» είπε από τη δική της πλευρά η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή του Alpha.

Πηγή tlife.gr, βίντεο: paraktios.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *