19/06/2024 12:40 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Δημόσια ανοιχτή συζήτηση για το Master Plan του λιμανιού

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ραφήνας


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου αναφέρεται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για το Master Plan του λιμανιού της Ραφήνας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων του Δήμου μας, Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας προσκαλούμε σε μια κρίσιμη και εποικοδομητική ανοιχτή, δημόσια συζήτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων, συλλόγων, σωματείων, φορέων και κατοίκων του Δήμου, επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Αναπτυξιακού Προγράμματος και Μελέτης Διαχείρισης (MasterPlan) του Λιμένα Ραφήνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ραφήνας, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, αριθ.21.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, με αίσθημα ευθύνης, θεωρεί τη συνάντηση αυτή εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της πόλης μας, καθώς θα μας δώσει την ευκαιρία να συζητήσουμε τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ανάπτυξη και επέκταση του Λιμένα. Είναι κρίσιμης σημασίας να ακουστούν όλες οι απόψεις και οι ανησυχίες, ώστε να διασφαλίσουμε μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη προσέγγιση στο ζήτημα.

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη και σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αικατερίνη Παπαδοπούλου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *