17/09/2024 6:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εξοργισμένοι οι Νεοδημοκράτες! “Bουβαμάρα” από Βανίτα Σωφρόνη και ΔΕΕΠ για την παραλία στο Λαγονήσι

Η κορυφαία νεοδημοκρατική οργάνωση της περιοχής κλείνει τα μάτια στην αναστάτωση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία


Μπορεί η κοινωνία όχι μόνο του Δήμου Σαρωνικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων να βοά για τις μεθοδεύσεις της ΕΤΑΔ που αποκλείουν τους πολίτες και τους επισκέπτες από μία σημαντική παραλία του παράκτιου μετώπου της Ανατ. Αττικής, όμως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι… σφυρίζουν αδιάφορα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μέχρι αυτή την ώρα σιγή ιχθύος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και της κατά τα άλλα λαλίστατης και πολυφωτογραφημένης προέδρου της, Βανίτας Σωφρόνη, η οποία είναι και κάτοικος του Δήμου Σαρωνικού.

Αποδεικνύοντας ότι η ΔΕΕΠ ενδιαφέρεται μόνο για τις κομματικές επιταγές και όχι για τις κοινωνικές ανάγκες, η κορυφαία νεοδημοκρατική οργάνωση της περιοχής απλά δεν βλέπει την αναστάτωση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία, δείχνοντας έτσι πόσο αποκομμένη είναι από αυτή.

Την ίδια ώρα που η κομματική οργάνωση εμφανίζεται εξοργιστικά αδιάφορη, οι απλοί αλλά και συνειδητοποιημένοι νεοδημοκράτες οργίζονται για τις μεθοδεύσεις του κρατικού φορέα της ΕΤΑΔ.

Σημαντική είναι η παρέμβαση του σημαίνοντος «γαλάζιου» στελέχους του Σαρωνικού, της κας Φανής Κορωναίου, η οποία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ήθος και την ευγένεια που τη διακρίνουν, ζητά την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να πάψει να κινδυνεύει «η φιλόξενη ακτή μας».

Παρόμοια είναι η άποψη και μεγάλου αριθμού Νεοδημοκρατισσών και Νεοδημοκρατών που εμφανίζονται οργισμένοι για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες αλλά και τα πολλά τελευταία χρόνια.

Η ανάρτηση της κας Κορωναίου, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ πρόεδρε!
Αγαπητέ Κυριάκο!!
Ο Δήμος Σαρωνικού είναι εξοργισμένος. Κάποιοι αποφάσισαν, είκοσι και πλέον χρόνια, για μας χωρίς εμάς! Τότε υπεγράφη συμβόλαιο παραχώρησης αιγιαλού, δημόσιας περιουσίας, σε επιχειρηματία, έναντι πινακίου φακής!! Τώρα, η φιλόξενη ακτή μας κινδυνεύει!

Η θάλασσα μας θα κρυφτεί πίσω από κατασκευές που μόνο κριτήριο θα έχουν το κέρδος! Θα μπει συρματόπλεγμα, έως τότε!

Πρόεδρε μας, γνωρίζοντας την αμεσότητα σου, όταν πρόκειται για το συμφέρον των πολιτών, σε παρακαλούμε να στρέψεις το βλέμμα σου για λίγο στον Δήμο μας! Ένας Δήμος που στην πλειοψηφία του, ενέκρινε την πολιτική σου και τη γενναιότητα των αποφάσεων σου!

Είμαι σίγουρη ότι η κατάπτυστη αυτή σύμβαση δεν θα ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο της, αφαιρώντας το δικαίωμα των δημοτών στην πρόσβαση των ακτών! Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι νόμιμο! Δεν είναι όμως δίκαιο!».

notioanatolika.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *