16/09/2024 7:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έρχονται οι “Βραδιές Πολιτισμού” του Δήμου Αχαρνών, με Ρεμπούτσικα, Περρή, Κραουνάκη, Στόκα

Και θεατρικές παραστάσεις: "Η θάλασσα και ο Γέρος», «Δον Κιχώτης», «Τέλειοι Ξένοι», «Το Τάβλι»


Ήγγικεν η ώρα για το φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού» του Δήμου Αχαρνών το οποίο επιστρέφει σε λίγες ημέρες, στο δημοτικό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», προσφέροντας σε όλους μια ανάσα πολιτισμού σε προσιτές τιμές. Για άλλη μια χρονιά, το φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της περιοχής, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για κάθε λάτρη της τέχνης.

Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αξιόλογες παραστάσεις του καλοκαιριού όπως: «Η θάλασσα και ο Γέρος», «Δον Κιχώτης», «Τέλειοι Ξένοι», «Το Τάβλι» κλπ καθώς και συναυλίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Γιώργος Περρής, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Μπάμπης Στόκας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, επισημαίνει τη σπουδαιότητα του φεστιβάλ, που για έκτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί έναν πυλώνα πολιτισμού στην περιοχή. «Σε έναν όμορφο χώρο, όπως το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», οι καλλιτέχνες βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας στο κοινό ποιοτικές προτάσεις ψυχαγωγίας. Ο Δήμος, παρά τις δύσκολες συνθήκες, στηρίζει ενεργά τον πολιτισμό, προσφέροντας ευκαιρίες τόσο στους δημιουργούς όσο και στο κοινό να απολαύσουν την τέχνη σε όλες τις μορφές της», τονίζει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών Δομών, Νικόλαος Δαμάσκος με τη σειρά του, προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις που φωτίζουν την πολιτιστική ζωή της πόλης. Με μια ισχυρή δέσμευση για την προώθηση του πολιτισμού, ο Δήμος Αχαρνών διασφαλίζει ότι όλοι οι δημότες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενισχύοντας έτσι την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης.

Οι «Βραδιές Πολιτισμού» ανοίγουν τις πόρτες τους και σας περιμένουν να ανακαλύψετε τη μαγεία τους, να γεμίσετε την καρδιά σας με τέχνη και να απολαύσετε όμορφες, προσιτές στιγμές πολιτισμού.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *