Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: Τι συμβαίνει με το λιμάνι; Ποιους εξυπηρετεί ;

Ένα μήνυμα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης


Ένα μήνυμα διαμαρτυρίας σχετικά με το λιμάνι στην Αρτέμιδα, λάβαμε από αναγνώστη μας…

Αναλυτικά αναφέρει:
Το μήνυμα μου είναι μήνυμα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης σε όσα παράλογα και εξωφρενικά συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα . Και το ερώτημα είναι το εξής .

Το λιμανάκι της Αρτέμιδος είναι Δημοτικό ? Είναι ιδιωτικό ? Ποιους εξυπηρετεί …??? Φυσικά κάποιους επαγγελματίες ψαράδες και όσους έχουν θέση , μόνο ????

Είμαι δημότης Αρτέμιδος από το 1998 και παρατηρώ την υποβάθμιση του λιμανιού , που όλοι υπόσχονται ότι θα φτιαχτεί , ΚΑΠΟΤΕ ….. και δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ . Πριν μερικές μέρες διαπίστωσα ότι έχει μπει μια πινακίδα στην είσοδο του λιμανιού ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡ στον χώρο του λιμανιού , ενώ υπάρχει διαθέσιμος χώρος .

Ποιος αποφάσισε για αυτό ???? Όσο η Αρτέμιδα, όσο και οι γύρω περιοχές που διαθέτουν λιμάνι , φυσικό είναι να έχουν και παράκτιους ερασιτέχνες ψαράδες, και ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους ένα βαρκάκι. Από που θα πέσουν και θα εξυπηρετηθούν αυτά τα σκαφακια ?

Όταν όλος ο αιγιαλός κατακλύζεται από ξαπλώστρες παράνομες, βράχια που έχει βάλει η δημοτική αρχή , και λουόμενους , που φυσικότατα θέλουν να χαρούν το μπάνιο τους χωρίς να κινδυνεύουν από τα σκαλάκια . Εγώ όπως και άλλοι κάτοικοι και κάτοχοι μικρών σκαφών αναψυχής , έχουμε υποβληθεί ώστε να καταβάλουμε στο κράτος φόρους , όσο για το τρέιλερ , και Άλλο τόσο για τα σκάφη μας .

Και δεν εννοώ τον ετήσιο φόρο πολυτελείας , το τρέιλερ θεωρείται ανεξάρτητο όχημα με ασφάλεια και πινακίδα , και το σκάφος με πρόσθετο φόρο ετήσιο . Όταν φορολογούμε για κάτι ΚΥΡΙΟΙ …. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, και όχι παράλογες απαγορεύσεις .

Να πάω το σκαφάκι μου στο λιμάνι να το ρίξω , και να μου λες όχι το τρέιλερ μέσα στο λιμάνι , να το πάω που ??????? Να το βάλω στις καφετερίες απέναντι , που έχουν κατακλίσει την περιοχή ???? Έχουμε γίνει χώρα καφετέριας και τεμπέληδων , αυτήν την χώρα θέλετε .

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ??? … Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ . ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Αρτέμιδα: Τι συμβαίνει με το λιμάνι; Ποιους εξυπηρετεί ;”

  1. Γιωργος

    Συμφωνώ και επαυξάνω, υπήρχε και χώρος έξω από το λιμάνι και που χωρούσε πολλά τρέιλερ και ξαφνικά πριν 2-3 χρόνια χάλασαν την πρόσβαση χωρίς λόγο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *