Search
Close this search box.

Θύελλα Ραφήνας: Ένα γκολ δεν ήταν αρκετό και γνώρισε την ήττα 1-2 από τον Ηλυσιακό

Οι Λιγνιτωρύχοι προηγήθηκαν, αλλά στο τέλος γέλασαν οι φιλοξενούμενοι


Μπορεί να προηγήθηκε, όμως τελικά δεν πήρε τίποτα η Θύελλα, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τον Ηλυσιακό στη Ραφήνα για την 3η Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι “λιγνιτωρύχοι” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 15′ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Γκούμα, ο Μαντζώρος έπιασα πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 18′ σουτ του Χίσο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 21′ ο Ηλυσιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως το σουτ του Πάτα σταμάτησε πάνω στη γραμμή από αμυντικό των γηπεδούχων. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν για χέρι.

Η Θύελλα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 35′ με σουτ του Χίσο μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλυτέρα και στο 51′ είχαν δοκάρι με τον Ντρούγκα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, όμως ο Ηλυσιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62′ όταν ο Μάκο “κρέμασε” με πλασέ τον Καλογερόπουλο κάνοντας το 1-1. Στο 78′ ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσίπρας στο 79′ κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση όμως δεν κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν, γνωρίζοντας την ήττα.

Μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής 3η αγωνιστικής ο Ηλυσιακός είναι στην κορυφή του Πρωταθλήματος έχοντας 2 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η Θύελλα Ραφήνας στην τελευταία με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρόνης (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους Μανούρα και Πλάκα (Δυτικής Αττικής)

Θύελλα Ραφήνας: Καλογερόπουλος, Σαμάρκος (83′ Παπαδημητρίου) , Πιέτρι (66′ Φλώρος), Φύτρος (83′ Κωτσάκης) , Μαντζώρος, Πιτιλάκος (70′ Ντολάνι), Σπάρταλης, Τσούκας, Κοντογιάννης (70′ Μακροδημήτρης) , Χίσο, Γκούμας

Ηλυσιακός: Καπουτάγλης, Παρασκευόπουλος, Πάτας, Γκέζος (83′ Κεχρης), Τσέργας, Καραγιάννης (56′ Κασσιανός), Γιαννόπουλος, Τσιουρής (46′ Μακο), Ντρούγκας (88′ Πριονάς), Ψύχας, Τσίπρας

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του iRafina.gr:

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *