19/09/2024 4:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρηνεί η μάνα: “Ούτε μύγα δεν σκοτώνεις με τον τρόπο που δολοφόνησαν το παιδί μου¨

"Η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους του Δημήτρη"


Τι να πει κανείς σ αυτή τη δύστυχη χαροκαμένη μάνα, που δολοφόνησαν το παιδί της, το ξημέρωμα της Κυριακής στο κέντρο της Ραφήνας. Το μόνο που ζητάει πια είναι “η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους του Δημήτρη”.

Η γυναίκα που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα το γιο της, με δυσκολία καταφέρνει να ψελλίσει λίγες λέξεις. Βγήκε το Σάββατο το βράδυ για ένα ποτό με φίλους του σε μπαρ της Ραφήνας και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ.

Ο πόνος και ο θρήνος κυριαρχούν στη ψυχή της, ενώ τα λόγια της χαροκαμένης μάνας δείχνουν ένα άνθρωπο που αναζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του γιού της. « Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους» λέει η χαροκαμένη μάνα και συνεχίζοντας τονίζει: « Ούτε μύγα δεν σκοτώνεις με αυτό το τρόπο».

Μέχρι στιγμής για το θάνατο του 42χρονου έχουν συλληφθεί δύο εκ των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή στη Ραφήνα.

Και οι δύο τους είναι αλλοδαποί και ηλικίας 24 ετών. Ο ένας εξ αυτών είναι κηπουρός στο επάγγελμα, ενώ ο άλλος υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τις έρευνες των αστυνομικών, οι δύο συλληφθέντες πήγαν στον αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και παραδόθηκαν.

Έτσι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα, ενώ οι από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων έχουν και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτι τρέχει με το δάνειο του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου

Aυτός είναι ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από το ξύλο στη Ραφήνα

Δύο συλλήψεις στη Ραφήνα για τη δολοφονία του Δημήτρη – Ποιους άλλους ψάχνει η αστυνομία

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *