23/04/2024 2:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δύο συλλήψεις στη Ραφήνα για τη δολοφονία του Δημήτρη – Ποιους άλλους ψάχνει η αστυνομία

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό και για την σύλληψη των υπολοίπων δραστών


Από την στιγμή που η αστυνομία γνώριζε τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής έξω από το cafe bar Sante στην πλατεία της Ραφήνας, ξεκί9νησε ένα ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους. Συνεπώς ήταν θέμα χρόνου να φθάσουν σ αυτούς.

Σήμερα λοιπόν το πρωί είχαμε και τις δύο πρώτες συλλήψεις της άγριας δολοφονίας του 42χρονου Δημήτρη από τον Μαραθώνα, τα ξημερώματα της Κυριακής από μια “ομάδα” 4-5 ατόμων.

Για το γεγονός αυτό είχαμε επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε τις πρωινές ώρες σήμερα.

Πρόκειται για δύο άτομα 24 ετών, ενός Έλληνα και ενός Αλβανού που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου 2022 στη Ραφήνα.

Από το απόγευμα της Κυριακής τα ονόματα των δραστών είχαν γίνει γνωστά στην αστυνομία και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψη τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό και για την σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριος τσαμπουκάς σε μπαρ στη Ραφήνα με νεκρό έναν 42χρονο

Aυτός είναι ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από το ξύλο στη Ραφήνα

Χαμελέοντες και… Μαυρογιαλούροι στην Παλλήνη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *