16/09/2024 10:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπ. Ηλίας (Βαρνάβας): Οι μάσκες έπεσαν…

"Αποκορύφωμα και ξεσκέπασμα του Δημάρχου, ήταν η ανακοίνωση του, στην οποία ζητούσε ΝΕΑ Περιβαλλοντικη μελέτη για τον ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ"


Νέο “χτύπημα” από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα Σπύρο Ηλία κατά Τσίρκα, δημοτικής αρχής Μαραθώνα, Κυπαρίσση, Πατούλη, Κυβέρνησης…

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Περιφερειακή αρχή του Πατούλη ευτέλισε τούς δικούς της νόμους και θεσμούς, καθώς ήταν άφαντοι -όπως και οι λαγοί τους- από το περιφερειακό συμβούλιο που οι ίδιοι συγκάλεσαν.

Από τους Δημοτικούς συμβούλους Μαραθώνα, ήταν παρόντες, ο κ. Ν. Στεφανίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Στάμος.

Ο Δήμαρχος έχει ενημερωθεί κατ ιδίαν από τον Πατούλη και από τον Πρωθυπουργό !!!!
Αυτό που φάνηκε από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πώς η Δημοτική αρχή Τσίρκα-Κυπαρίσση, όσον αφορά το έγκλημα στο Γραμματικό, βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με τις Κυβερνητικές και Περιφερειακές κατευθύνσεις.

Αποκορύφωμα και ξεσκέπασμα του Δημάρχου, ήταν η ανακοίνωση του, στην οποία ζητούσε ΝΕΑ Περιβαλλοντικη μελέτη για τον ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, την ίδια στιγμή που έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος για τα εργοστάσια!!!!

Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό για μας και όσοι δεν μπορούν να αντιληφθούν την κοροϊδία και τον εμπαιγμο, δυστυχώς ειναι συνένοχοι στο εγκλημα αυτό…

Ως Κοινότητα Βαρνάβα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με εκείνους που μας εμπιστεύονται, με εκείνους που μπορούν και διακρίνουν το ξεπούλημα τής δημοτικής αρχής, και ας μην ανήκουν στον πολιτικό μας χώρο!!!

Καλούμε τούς φορείς και τους συλλόγους από τον Βαρνάβα έως τον Βουτσά, να αναλάβουν και εκείνοι τις ευθύνες τους και να βγουν μπροστά.

Το δίκιο μας για ακόμα μία φορά θα το βρούμε στο Δρόμο!!!

Σπύρος Ηλίας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διαβάστε ακόμα: 

Βίντεο από την φωτιά στην Παλλήνη όπου βρέθηκε νεκρός ο υπάλληλος του Δήμου

Εικόνες που σοκάρουν στο Μάτι! Τον βρήκαν… αποκεφαλισμένο (βίντεο)

Στο σκαμνί κι άλλοι δύο για την δολοφονία του Δημήτρη στη Ραφήνα! Τι έγινε σήμερα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *