19/09/2024 7:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρτίνου, Βορίδης στην Ανατολική Αττική κι από κει και πέρα σφαγή για 1-2 θέσεις

Οι νέες υποψηφιότητες δυο ακόμα υπουργών (πέραν του Βορίδη), του Στέλιου Πέτσα και της Σοφίας Ζαχαράκη, βάζει φωτιά στην Γαλάζια εκλογική μάχη


Μπορεί να τους έκοψε τη φόρα ο Κυριάκος με τις εκλογές που δεν θα γίνουν τελικά -όπως φαίνεται- τον Σεπτέμβριο, οι Γαλάζιοι υποψήφιοι όμως στην Ανατολική Αττική δεν πτοούνται και η… σφαγή συνεχίζεται για μια θέση στον ήλιο! Μαρτίνου-Βορίδης είναι άχαστο δίδυμο και μένουν 1-2 θέσεις στα βουλευτικά έδρανα για Οικονόμου, Βλάχο (παλιοί) και Πέτσα, Ζαχαράκη (new entry).

Στην καλύτερη περίπτωση η Νέα Δημοκρατία εκτιμάται ότι θα βγάλει στη συγκεκριμένη περιφέρεια τέσσερις έδρες, ενώ οι βασικοί υποψήφιοι είναι τουλάχιστον έξι!

Προστίθεται, βλέπετε, στις υποψηφιότητες του Βασίλη Οικονόμου, που δεν έχει χάσει εκλογική μάχη, της Γεωργίας Μαρτίνου (που δεν επιβεβαιώνει επισήμως τις φήμες που κυκλοφορούν ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια) και του πολύπειρου Γιώργου Βλάχου που επί χρόνια έχει αναπτύξει προσωπικούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία.

Ήδη, πάντως, ξεκίνησαν και οι συμμαχίες, σύμφωνα με το ieidiseis.gτ με τον Μάκη Βορίδη και τον Βασίλη Οικονόμου να συνεργάζονται, πολύ περισσότερο που ο Στέλιος Πέτσας φέρεται να διεκδικεί ακόμα και την πρωτιά. Η δε Σοφία Ζαχαράκη, έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση σε όποια θέση έχει υπηρετήσει-τώρα υφυπουργός Τουρισμού.

Όλα αυτά, όμως, με τα δεδομένα ότι οι εκλογές θα γινόταν τον Σεπτέμβριο. Τώρα, που όπως όλα δείχνουν οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, τα «γαλάζια μαχαιρώματα» στην Ανατολική Αττική «θα δώσουν και θα πάρουν»!

Διαβάστε ακόμη:

Η Νέα Μάκρη έχει τον δικό της… “Σασμό”! Ποιος είναι;

Κορωπί: Εδώ έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας “Τα κίτρινα γάντια”

Η Λούτσα (πριν γίνει Αρτέμιδα) που χάθηκε (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *