25/04/2024 11:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι 3 φύλακες – άγγελοι που σώζουν ζωές στη Βούλα (φωτό+βίντεο)

Πως τα τρία κορίτσια, η Ελεωνόρα, η Δήμητρα και η Γεωργία, ναυαγοσώστριες της πλαζ έσωσαν κυριολεκτικά μια λουόμενη που είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι


Μια μέρα του καλοκαιριού στην Α΄ Πλαζ Βούλας, που ο ανεμοστρόβιλος είχε παρασύρει τα πάντα, μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να επέμβουν οι φύλακες – άγγελοι ναυαγοσώστριες, που την έσωσαν προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες τους. Αυτά είναι τα κορίτσια που σώζουν ζωές.

Τα τρία κορίτσια, η Ελεωνόρα, η Δήμητρα και η Γεωργία, ναυαγοσώστριες της πλαζ, αμέσως έπεσαν στο νερό και την έβγαλαν έξω, προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δείτε τι λέει η Ελεονόρα μία από τις ναυαγοσώστριες για το περιστατικό:

«Ήταν μια ήρεμη μέρα του Σαββάτου (16/7) στην Α΄ Πλαζ Βούλας, μια μέρα όπως όλες οι άλλες γεμάτες κόσμο, ώσπου ξαφνικά σκοτείνιασε η παραλία και βλέπουμε δίπλα μας να πλησιάζει ανεμοστρόβιλος και να παρασέρνει μαζί του ομπρέλες και να εκτινάσσονται ξαφνικά προς τα εμπρός εκεί που κάθονταν οι λουόμενοι και ο αέρας να τις παρασύρει μέσα στην θάλασσα.

Αμέσως εγώ και οι συναδέλφισσες μου σπεύσαμε να δούμε εάν είναι όλοι καλά. Εντοπίσαμε μια κυρία η οποία ήταν ανάσκελα στην επιφάνεια της θάλασσας, είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και αιμορραγούσε πολύ. Είχε χτυπήσει και σε άλλα σημεία του σώματος της.

Πλησιάσαμε, κάναμε άμεση πίεση για την αιμορραγία στο κεφάλι, δώσαμε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες για αιμορραγία και φωνάξαμε το ΕΚΑΒ.

Εν τέλει η κυρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φυσικά ενημερωθήκαμε την επόμενη μέρα για την άρτια κατάσταση της».

Συγχαρητήρια στο γυναικείο Team, στις 3 Αγγέλους – Φύλακες της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ, Ελεονόρα, Δήμητρα & Γιωργία που έχουν αναλάβει την Ναυαγοσωστική Κάλυψη στο Athines By the Sea – Α΄ Πλαζ Βούλας.

Διαβάστε ακόμη:

Τώρα! Μεγάλη φωτιά στον Μαραθώνα

Θλίψη! “Μεγάλη η απώλειά σου Γιώργο Κουλογιάννη”

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *