23/04/2024 10:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγνοούμενοι στο Σούνιο: Μεγαλώνει η αγωνία για τους δύο κολυμβητές που τους παρέσυρε το κύμα

Συγγενείς και φίλοι κάνουν έκκληση στις Αρχές να μην σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους


Όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία  για τους δύο αγνοούμενους κολυμβητές, έναν 46χρονο γιατρό και μια 62χρονη μαθηματικό. Τους παρέσυρε το κύμα και από το απόγευμα της Κυριακής, τα ίχνη τους χάθηκαν στην παραλία Καπέ στα Λεγραινά Σουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο φίλους. «Από μαρτυρία άλλων που τους είδαν είχαν έρθει μαζί, ήταν ένας 46χρονος γιατρός και μια 62χρονη μαθηματικός Τους πήρε το κύμα μάλλον και τους παρέσυρε βαθιά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Λουκάς, Δήμαρχος Λαυρεωτικής.

Για τον εντοπισμό και τη διάσωση τους στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό και ιδιώτες τόσο από ξηρά, όσο από αέρα και θάλασσα, δίχως όμως να αποδώσουν οι έρευνες, με την αγωνία των συγγενικών προσώπων των αγνοουμένων να κορυφώνεται. Όσο περνούν οι ώρες δεν δίνεται ένα τέλος στην αγωνία των συγγενών της 62χρονης μαθηματικού.

Ήταν εξαντλημένη λόγω covid

Οι συγγενείς της 62χρονης γυναίκα κάνουν έκκληση στις Αρχές να μην σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο της μαθηματικού όσο και του φίλου της που ήταν μαζί. Μάλιστα, και ο σκύλος της γυναίκας βρέθηκε στην παραλία Καπέ στα Λεγραινά του Σουνίου ώστε να συνδράμει στην έρευνα του λιμενικού.

Συγγενής της αγνοούμενης αναφέρει πως η γυναίκα ήταν αδύναμη λόγω λοίμωξης από τον κορονοϊό που είχε περάσει πριν λίγο καιρό, ενώ συμπληρώνει ότι πριν λίγες μέρες είχε ξανακολυμπήσει στην ίδια θάλασσα. Την ημέρα που εξαφανίστηκαν οι δύο κολυμβητές φαίνεται ότι δεν φυσούσε δυνατός αέρας, κάνοντας τους συγγενείς να συνεχίζουν να ελπίζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Άχ Ραφήνα! Πόσο άλλαξες από τότε που η πλατεία ήταν δρόμος – Δες αυτό το βίντεο ντοκουμέντο

Τραγικό! Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη…

Πόρτο Ράφτη: Μέχρι να κατέβει από το αμάξι να ψωνίσει, πήγαν να της αρπάξουν την τσάντα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *