23/04/2024 4:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγριο ξύλο στον Σχοινιά!!! Τον “σάπισε” και πήγε να τον πατήσει με το αμάξι

Τρελή καταδίωξη από περιπολικά της αστυνομίας στους δρόμους του Μαραθώνα και στο Πευκοδάσος


Άγριο ξύλο, ναρκωτικά, σουγιάδες, αλεξίσφαιρα, περιπολικά… Ο κακός χαμός έγινε στον Σχοινιά το πρωί της Τρίτης μετά από ειδοποίηση που έλαβε η αστυνομία για ένα βίαιο και βάναυσο περιστατικό μεταξύ δύο ανδρών. Το περιστατικό θύμισε σκηνή από χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστές τη μαφία και τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του lawandorder.gr ένα άγριο περιστατικό με ξυλοδαρμό, παράσυρση με αυτοκίνητο και καταδίωξη μεταξύ του δράστη και αστυνομικών σημειώθηκε στο Μαραθώνα.

Οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη ενός Toyota Land Cruiser κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο Ουκρανό οδηγό του, ο οποίος νωρίτερα είχε προσπαθήσει να περάσει με το όχημα, πάνω από έναν ομοεθνή του τον οποίο είχε χτυπήσει βάναυσα.

Το σοβαρό περιστατικό εξελίχθηκε το πρωί της Τρίτης (23/8) στο πευκοδάσος του Σχοινιά. Εκεί οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα στις 09:30 για συμπλοκή δυο ανδρών με τον έναν από αυτούς να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον επίσης Ουκρανό Κ.Β, να είναι αναίσθητος στο οδόστρωμα και να φέρει χτυπήματα .

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα με το οποίο είχε απομακρυνθεί ο δράστης και τον ακολούθησαν ζητώντας του να ακινητοποιήσει το αμάξι με σειρήνες και φάρους. Ο άνδρας αδιαφόρησε και ανέπτυξε ταχύτητα φτάνοντας ακόμη και τα 180 χιλιόμετρα με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Κάτω Σουλίου. Στην συμβολή της οδού αυτής με την λεωφόρο Σχοινιά και στην θέα περιπολικού που προσπάθησε να του ανακόψει την πορεία, έκανε αναστροφή και κινήθηκε ξανα προς το Πευκοδάσος εκεί όπου μετά από μισή ώρα καταδίωξης οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα ο άνδρας προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση.

Τα ευρήματα που προκαλούν ερωτήματα

Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο όχημα του δράστη Ι.Τ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν ποσότητα 0,6 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, ένα αναδιπλούμενο σουγιά 20 εκατοστών, δυο βαλιστικές πλάκες από αλεξίσφαιρο γιλέκο καθώς και τρεις άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων που έχουν εκδοθεί από τις Ουκρανικές αρχές.

Ο δράστης φέρεται να ξυλοκόπησε το θύμα του ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο και αφου είχε προηγηθεί φραστική αντιπαράθεση για άγνωστο λόγο. Το θύμα του ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ ενώ σε βάρος του δράστη ασκήθηκαν διώξεις «Απόπειρα ανθρωποκτονίας», παράβαση του νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «περί όπλων».

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, να αναζητούν τα αίτια της συμπλοκής, αλλά και την χρησιμότητα των βαλλιστικών πλακών που είχε στην κατοχή του ο δράστης.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

“Mας έχουν ρημάξει στις κλοπές στην Αρτέμιδα”

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *