24/04/2024 2:10 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαραθώνας: Ντροπή! “Κλείσατε τον διάδρομο για ΑμεΑ στην παραλία…”

Ίσως γιατί εκεί τους βόλευε για να μη… βουλιάζουν οι ξαπλώστρες στην άμμο ή για να έχουν σκιά από τον πύργο του ναυαγοσώστη


Αν είναι δυνατόν. Ντροπή!!! Ένας διάδρομος υπάρχει στην συγκεκριμένη παραλία του Μαραθώνα, που οδηγεί προς την ράμπα για ΑμεΑ και κάποιοι φρόντισαν να βάλουν εκεί τις ξαπλώστρες ίσα ίσα για να “κόψουν” τον δρόμο προς τα άτομα αυτά. Αναλγησία, ασυνειδησία, ανοησία... Πραγματικά δεν ξέρει κανείς πως να χαρακτηρίσει αυτή την πράξη.

Με τον χειρότερο και πλέον αχαρακτήριστο τρόπο έδειξαν την αδιαφορία τους προς τους συμπολίτες τους με αναπηρία, δύο άτομα στην παραλία του Μαραθώνα.

Ενώ θα μπορούσαν να τοποθετήσουν τις ξαπλώστρες τους σε οποιοδήποτε σημείο της παραλίας και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να εμποδίζουν κανένα – όπως κάνουν καθημερινά χιλιάδες άλλοι πολίτες σε κάθε ακτή της χώρας – επέλεξαν τον διάδρομο που οδηγεί από τα αποδυτήρια στη ράμπα των ΑμεΑ που έχει τοποθετηθεί στο σημείο.

Ίσως γιατί εκεί τους βόλευε για να μη… βουλιάζουν οι ξαπλώστρες στην άμμο ή για να εκμεταλλευτούν και τη σκιά που προσέφερε ο πύργος του ναυαγοσώστη που βρίσκεται δίπλα.

Κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι δεν έγινε και κάτι αφού αν παρουσιαζόταν ένας ανάπηρος κολυμβητής θα μπορούσαν να μεταφέρουν τις ξαπλώστρες τους για να περάσει.

Όμως η κίνησή τους αυτή σύμφωνα με το notioanatolika.gr καταδεικνύει την αδιαφορία των συγκεκριμένων ατόμων την ίδια μάλιστα ώρα που τόσο ο Δήμος Μαραθώνα όσο και άλλοι φορείς σε όλη τη χώρα προσπαθούν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των συμπολιτών μας με αναπηρίες.

Προφανώς τα ανάλγητα αυτά άτομα ανήκουν στην ίδια κατηγορία των «πολιτών» που καταλαμβάνουν θέσεις αναπήρων όπου υπάρχουν ή σταθμεύουν τα οχήματά τους μπροστά σε ράμπες για να κάνουν τις ζωές αυτών των συμπολιτών μας ακόμη πιο δύσκολη.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Προσοχή! Ζευγάρι Ρομά χτυπάει κουδούνια για να “μπουκάρουν” σε σπίτια!

“Από όλη την Αττική έρχονται στο Μενίδι για την πρέζα τους! Περπατάμε ανάμεσα σε σύριγγες”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *