19/04/2024 11:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαμός στο Λαύριο με σκυλιά που επιτίθενται σε κόσμο!!!

Φοβόμαστε μη μας επιτεθούν και δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας.


Σκυλιά, προφανώς αδέσποτα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολλών κατοίκων στην περιοχή του Λαυρίου. Δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί, από γυναίκες, άνδρες και παιδιά που τόλμησαν να πλησιάσουν τους σκύλους. Όπως θα διαπιστώσετε και από τις περιγραφές, το πρόβλημα είναι σοβαρό και χρήζει άμεσης λύσης.

Μια κυρία αναφέρει: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε θέμα με τα σκυλιά, όπως πάμε για τη ΔΕΗ εκεί στην Καντίνα της μαμάς πετάγονται μπροστά μας. Ορμάνε, γαβγίζουν… Χθες πήγαν να με δαγκώσουν την ώρα που πήγαινα στη δουλειά και ένα παλικάρι προσπαθούσε να φύγει από το δρόμο, αλλά του πετάχτηκαν μπροστά του. Παρακαλώ πολύ… Ας κάνουμε κάτι.

Θα χτυπήσουν ή θα δαγκώσουν κανέναν άνθρωπο. Δεν μπορούμε να περάσουμε το πρωί. Και να είσαι με το αμάξι λες καλώς, όταν είσαι όμως με μηχανάκι τρέμεις μήπως και σε ρίξουν. Γιατί τότε θα σε δαγκώσουν Χθες δεν μπορούσα να περάσω με το μηχανάκι, σήμερα με έφερε ένα αμάξι, όμως πήδηξαν πάνω στο τζάμι. Ας γίνει κάτι…”

Ένας κύριος τονίζει πω;: “Χτες το πρωί επιτέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο και δάγκωναν τους προφυλακτήρες. εντωμεταξύ μια κοπέλα πήγαινε στη δουλειά της με το μηχανάκι της επιτέθηκαν και μας ζήτησε βοήθεια επειδή έπρεπε να πάει στη δουλειά της μπήκαμε δίπλα της με το αυτοκίνητο για να τη προστατέψουμε και την πήγαμε λίγο πιο πάνω”

Εμένα τα συγκεκριμένα μου έχουν επιτεθεί πεζό, με απόδειξη βίντεο. Επίσης με ποδήλατο (σταμάτησα να το οδηγώ), με μηχανή και στο αυτοκίνητο μιας φίλης μου. Έχω απευθυνθεί στους υπεύθυνους του Δήμου άπειρες φορές και..  Μερικές φορές παίρνω ταξί για να περάσει από το σημείο”

Για να συμπληρώσει ένας άλλος δημότης: “Στην παραλία όρμησαν και πήραν την τσάντα με τα κλειδιά, το κινητό… Ευτυχώς ένας λουόμενος τα πρόλαβε… Κάθε απόγευμα μαζεύονται εκεί και γαβγίζουν στους οδηγούς. Σκεφτόμαστε πως θα φύγουμε, μην μας επιτεθούν”.

Αδέσποτα και στο Σούνιο

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο Σούνιο. Μια κυρία επισημαίνει: “Τι θα γίνει με το σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Σουνίου. Κατά περίπτωση μαζεύονται πάνω από δύο στο δρόμο και μπορεί να είναι επικίνδυνα είτε για τους πεζούς, είτε για τα αυτοκίνητα είτε και για τα ίδια τα ζωάκια. Υπάρχει πρόθεση από τον Δήμο Λαυρεωτικής να μαζευτούν τα αδέσποτα και να μεταφερθούν σε ένα χώρο που θα τους προσφέρει φροντίδα; Το πρόβλημα έχει ξεκινήσει ήδη από τον περσινό χειμώνα και τώρα το καλοκαίρι έχει γίνει πιο έντονο. Είναι ώρα να γίνει κάτι, δεν συμφωνείτε;”.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ με τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν δυό κοπέλες στη Βούλα

“Αν δε σ΄ αρέσει κυρία να πάρεις ταξί”! Χαμός από παράπονα για την Γραμμή 319

Το τρομακτικό τροχαίο που είχε ο Αντώνης στη Νέα Μάκρη (βίντεο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *