24/04/2024 8:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση στον Γέρακα που πάγωσε το πανελλήνιο (σοκαριστικό βίντεο)

Οι δολοφόνοι πλησίασαν και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές


Πάγωσε το πανελλήνιο με το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο, από τη στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου στο βενζινάδικο στον Γέρακα. Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στην Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν πετάγονται μπροστά του οι δολοφόνοι όπου τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με δεκάδες σφαίρες.

Ήταν φέτος το καλοκαίρι στις 21 Ιουνίου όταν ένα άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 8 το πρωί. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος ενώ δίπλα και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις. Αυτό δεν πτόησε όμως τους δολοφόνους, που προφανώς παρακολουθούσαν το θύμα τους.

Πέντε βίντεο ντοκουμέντα – Μαρτυρία βόμβα γυναίκας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, “ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης”.

Εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα είτε dna.

Σύμφωνα με τον Alpha, όχι ένα, αλλά τουλάχιστον 5 βίντεο ντοκουμέντα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν τη δολοφονία. Μάλιστα, σε ένα από αυτά φαίνεται άλλο ένα λευκό βαν να κινείται στην περιοχή, ενισχύοντας το σενάριο ότι υπήρχαν περισσότεροι συνεργοί.

Μάλιστα, μαρτυρία-βόμβα γυναίκας κάνει λόγο για δύο μοτοσικλετιστές που φαίνεται να παρακολουθούσαν τη δολοφονία.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Λ. Βραυρώνος: Τον πήρε ο ύπνος και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (φωτό)

Η τραγωδία που συγκλόνισε τη Λούτσα – Έξι νεκροί

Σοκ! Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητή στη Βούλα! Τον “πάτησε” στο πόδι

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *