29/03/2024 4:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρήνος για τον 25χρονο Σωτήρη! Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο


Άσχημο παιχνίδι επεφύλασε η μοίρα για τον άτυχο 25χρονο Σωτήρη που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν γίνει πατέρας! Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νεαρός άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας, εργαζόταν ως εποχικός μάγειρας σε ξενοδοχείο της περιοχής και μετά το τέλος της βάρδιάς του επέστρεφε στο σπίτι του.

Όμως δεν τα κατάφερε, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το σώμα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, αλλά δυστυχώς εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Σωτήρης θα γινόταν σύντομα πατέρας, αλλά το μοιραίο τροχαίο του στέρησε αυτή τη χαρά…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την 30-09-2022/00.05’ επί της οδού Γ. Παπανδρέου στην Κω, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κω.

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας – Άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας

Πέρασε ένας χρόνος! Η ιστορία του Θάνου από τη Νέα Μάκρη που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Mαραθώνας: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Έμεινε μόνο ο σκελετός!!! (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *