19/04/2024 6:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διάρρηξη στο Ζούμπερι: Μπήκαν σε εστιατόριο και βούτηξαν κρέατα, αυγά, ποτά και λεφτά από το ταμείο!

Η ζημιά ξεπερνά τα 4.500 ευρώ - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού


Το θράσος τους δεν έχει όρια. Άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Ζούμπερι και βούτηξαν ότι βρήκαν. Κρέατα από τα ψυγεία, αυγά, ζαρζαβατικά, ένα ταψί γλυκά, όλα τα ποτά από την κάβα, αναψυκτικά και μετρητά που υπήρχαν στο ταμείο.

Στα ήδη ανησυχητικά πολλά περιστατικά διάρρηξης που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο Μάτι ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα, αυτή τη φορά στο Ζούμπερι. Κοινό χαρακτηριστικό ότι οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον δύο, επέδειξαν απίστευτο θράσος και άγνοια κινδύνου.

Σύμφωνα με την marathonpress.gr το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν παραβίασαν παράθυρο και κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του εστιατορίου. Εκεί έπεσαν πάνω στις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών κι άρχισαν να τις γεμίζουν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Πήραν όλα τα κρέατα, όλη την ξηρά τροφοδοσία, ό,τι τρόφιμο υπήρχε στο ψυγείο (μέχρι και καρτέλες με αυγά όπως ήταν), ενώ άδειασαν όλη την κάβα από αλκοολούχα και μη.

Χαρακτηριστικό του πόση ώρα έμειναν στο μαγαζί αλλά και της απληστίας τους ήταν ότι πήραν ακόμα εργαλεία όπως τρυπάνια και πριόνια, ένα ταψί με γλυκό (!) και τα άδεια μπουκάλια που βρίσκονταν σε καφάσια.

Μαζί με περίπου 1.000 ευρώ που αφαίρεσαν από το ταμείο, η ζημιά ξεπερνά τα 4.500 ευρώ για ένα τοπικό εστιατόριο που παλεύει, όπως όλα στην περιοχή, να αντεπεξέρθει εν μέσω συνεχόμενης ανόδου των τιμών στις πρώτες ύλες.

Όπως είπε στη MP ο ιδιοκτήτης, Μανώλης Ροδινός «είναι να μη σου τύχει κάτι τέτοιο. Χωρίς υπερβολή, άφησαν μόνο τα τραπέζια, τις καρέκλες, τα άδεια ψυγεία, τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα. Μα να ξέρουν ότι η «κορυφή ειν κορυφή, κι ας ειν και χιονισμένη, τον βράχο δέρνει η θάλασσα, μα πάντα βράχος μένει»…

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας – Άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας

Πέρασε ένας χρόνος! Η ιστορία του Θάνου από τη Νέα Μάκρη που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Mαραθώνας: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Έμεινε μόνο ο σκελετός!!! (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *