29/03/2024 12:17 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λουκία Παπαδάκη: “Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως περισσότερο από ποτέ”

Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερός της φίλος, την αγαπά και της φέρεται ανεπιτήδευτα όμορφα


Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, ραφηνιώτισα εδώ και πολλά χρόνια, είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Όπως to είχε δηλώσει στο anatolika24.gr! Συμμετέχει στο νέο σίριαλ “Μαύρο Ρόδο” και για να λέει “Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ», σημαίνει ότι πράγματι είναι στα καλύτερά της…

Η Λουκία Παπαδάκη είναι μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Μια επιστροφή που πολύ μας χαροποίησε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε αντιμέτωποι με το όνομά της στη λίστα του καστ για τη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο». Η πρεμιέρα είναι στις 3 Οκτωβρίου και αναμένεται να καθηλώσει πολλούς από εμάς στον καναπέ, να θυμηθούμε «τα παλιά».

Σύμφωνα με το queen.gr η 59χρονη ηθοποιός στις 18 Οκτωβρίου θα εισέλθει και επισήμως στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, σβήνοντας τα 60 της κεράκια. Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερός της φίλος, την αγαπά και της φέρεται ανεπιτήδευτα όμορφα. Τόσο ανεπιτήδευτα που μας βάζει σε σκέψεις, αναφορικά με το ποια είναι τελικά τα μυστικά ομορφιάς της. Είναι μήπως τα ποιοτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, η σωστή διατροφή και ο καλός ύπνος; Ή μήπως το πράγμα είναι πολύ πιο βαθύ και η γοητεία της κρύβεται πίσω από την αυτοπεποίθηση, την άνεση, τη σοφία και το ταλέντο της;

Πάντως, όπως έχει πει η ίδια, δεν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις ούτε έχει καταφύγει στα χέρια των ειδικών για να επιτείνουν όσο είναι εφικτό τη νεανική της όψη και φρεσκάδα. «Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ», είχε πει μερικούς μήνες πριν στην κάμερα εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ευρέως γνωστή έγινε μέσα από τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, με την ηθοποιό να «καταπίνει» με κάποιον τρόπο τον ίδιο τον τίτλο της σειράς που «ανέβασε τις μετοχές της»: Μοιάζει να έχει σαν άνθρωπος την πιο δυνατή, πηγαία, εσωτερική λάμψη. Στη γοητεία της τα τελευταία χρόνια μπορούμε να εντάξουμε και την κουπ της, η οποία όχι απλά δεν καταρρακώνει τη λάμψη αυτή, αλλά την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και την κάνει ακόμη πιο εκτυφλωτική.

Η Λουκία Παπαδάκη δεν βάφει τα μαλλιά της. Έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια τη φυσική εκδοχή των μαλλιών της και αρνείται να υποκύψει σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Φυσικά και δεν είναι κακό ή κατακριταίο να βάφει μια γυναίκα τα μαλλιά της: Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει ό,τι βοηθά την ίδια να νιώθει όμορφη χωρίς να υποκύπτει σε κοινωνικές πιέσεις και στεγανά περί του πώς πρέπει ή- ακόμη χειρότερα- οφείλει να είναι, προκειμένου να καταστεί αρεστή.

«Επειδή είμαι ξανθιά, οι ξανθοί άνθρωποι δεν ασπρίζουν, ασημίζουν, οπότε το χρώμα των μαλλιών μου δεν είναι γκρι, είναι πλατινέ. Είμαι πολύ ευτυχής που δεν βάφω πλέον τα μαλλιά μου κι έχω κρατήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου. Γιατί να μην το κάνω; Είναι κάτι που μου πηγαίνει, είναι όμορφο, φωτίζει το πρόσωπο μου. Έχω αφήσει στο φυσικό χρώμα τα μαλλιά μου τα τελευταία 2 χρόνια», εξηγεί η ίδια.

Όλη αυτή της η αυτοπεποίθηση σίγουρα θα οφείλεται και στις τόσες πολλές επιτυχίες που έχει να υπερηφανεύεται. Το βιογραφικό της μετρά τη συμμετοχή σε πολλές δουλειές που στέφθηκαν από επιτυχία και, παρόλο που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη «Λάμψη», είχαν προηγηθεί κι άλλα έργα στα οποία έλαβε μέρος, όπως τα «Ποιος σκότωσε τον Άβελ», «Η έκτη εντολή», «Το επόμενο 24ωρο» και η ιστορική σειρά «Και εύθυμη και Χήρα» όπου έπαιξε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική, είχε ήδη τολμήσει να κάνει και ένα βήμα στην παρουσίαση, αναλαμβάνοντας την πρώτη ever πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ναι και όμως, αυτή η τόσο δυναμική και αντισυμβατική γυναίκα, έλεγε κάθε πρωί «καλημέρα» στους τηλεθεατές, μέσα από τον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και την εκπομπή «Έτσι», ενώ λίγο αργότερα και τον διαχρονικό «Πρωινό καφέ. Όλα αυτά μέχρι να γίνει η μούσα του Νίκου Φώσκολου για 11 συνεχόμενα χρόνια, υποδυόμενη τη Σάντρα Ρολάνδου Δράκου στη «Λάμψη».

Παρόλο που για πολλούς ηθοποιούς η σειρά αυτή λειτούργησε ως τροχοπέδη της μετέπειτα πορείας τους, τους στέρησε ρόλους και ευκαιρίες και τους έκανε να ταυτιστούν με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, για εκείνη δεν ίσχυσε αυτό. Ή μάλλον, δεν επέτρεψε να ισχύσει. Έτσι, την είδαμε και σε σειρές όπως οι «Φιλοδοξίες», τα «Ίχνη», το «Κόκκινο Δωμάτιο», «Οι Συμμαθητές» και τελευταία φορά στο «Ελεύθερη Σχέση». Όλα αυτά πριν το «Μαύρο Ρόδο» που θα την απολαμβάνουμε τη σεζόν αυτή.

Στην προσωπική της ζωή, συναντάμε μια γυναίκα εξίσου εκρηκτική, που διεκδικεί αυτά που θέλει. Τα τελευταία έξι περίπου χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Τίμου Τζάννες, με τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί διότι δεν έχει νόημα.

Με τον Mr. Montblanc, γνωρίστηκαν τυχαία, δημιούργησαν δεσμό και δεν άργησαν να συγκατοικήσουν. Ο επιχειρηματίας έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, ενώ και εκείνη έχει έναν γιο, τον Ραφαήλ.

Πρόκειται για τον «έρωτα της ζωής» της, τον οποίο απέκτησε από τον δεύτερο γάμο της και, όπως έχει αποκαλύψει, μεγάλωσε μόνη της. Πλέον ο Ραφαήλ είναι ένας νεαρός ενήλικας και φοιτά στο τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Ιδιαίτερα δραστήριος, κάνει πολύ περήφανη τη μητέρα του, ασχολείται με τα γαλλικά και το φλάουτο. «Εγώ μεγάλωσα τον γιο μου εντελώς μόνη μου. Επιστράτευσα όλα μου τα αντρικά στοιχεία, τα οποία έχω έντονα σαν χαρακτήρας, μαζί με τα γυναικεία μου κι αυτή ήταν μια δύσκολη ισορροπία, αλλά μάλλον πέτυχε εκ του αποτελέσματος. Τελικά, είναι αυτό που πρέπει να ονειρεύεται κάποιος για όλους τους ανθρώπους, να βγει ένας καινούργιος άνθρωπος στον κόσμο, ανεξάρτητος, αυτόνομος, στιβαρός, με δομή και αρχές», έχει πει στο περιοδικό Λοιπόν.

Τον πρώτο της γάμο τον έκανε στα 27 της χρόνια και η ίδια τον περιγράφει ως «νεανική τρέλα», καθώς κράτησε μόλις πέντε μήνες. Ίσως όλη αυτή της η πορεία και η εμπειρία ζωής να είναι που την έκαναν να συνειδητοποιήσει πως η ουσία είναι αλλού και όχι στις επισημοποιήσεις. Γι’ αυτό και δεν έχει προχωρήσει σε γάμο με τον τωρινό της σύντροφο, αλλά αρκείται στην προσωπική της υγεία και ευτυχία. «Υπάρχει ιδανικός σύντροφος για τον καθέναν. Η σχέση μου με τον Τίμο είναι σχέση ζωής».

Η Λουκία Παπαδάκη στο anatolika24.gr 

H ηθοποιός χειμαρρώδης και αποκαλυπτική είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ιωάννου φέτος τον χειμώνα για όλους και όλα. Για τις ρίζες της, τις παρέες, τα χειμερινά μπάνια, τον γιο της που μεγάλωσε ιδανικά στη Ραφήνα και το πόσο της αρέσει αυτός ο τόπος.
Τα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, η “Λάμψη”, το θέατρο, οι μάγκες που δεν υπάρχουν πια, οι τοσοδούληδες που κυκλοφορούν στην καλλιτεχνική πιάτσα, τα “πίτσι πίτσι” και τα “τάτσι, μίτσι, κότσι” που απεχθάνεται, το metoo και οι “ετικέτες”.
Αποκάλυψε δε, ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας της και δηλώνει ότι τώρα “είναι η στιγμή μου”.

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας – Άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας

Αρτέμιδα: “Αγαπημένε Στέλιο, μας άφησες νωρίς…”

Στο Λαύριο το πρώτο υδατοδρόμιο της Αττικής – Φύγαμε για Κυκλάδες

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *