27/05/2024 8:48 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σκληρή απάντηση Π. Γαβριήλ σε Βασιλόπουλο: “Συνηθισμένο φαινόμενο η παραπληροφόρηση”

"Κανένα θέμα δεν υφίσταται, ούτε υπήρξε ποτέ, σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών από και προς τις σχολικές τους μονάδες"


Με μια σκληρή ανακοίνωση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Γαβριήλ απάντησε στον κ. Βασιλόπουλο για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, λέγοντάς του πως ΅Το ψεύδος, και η εσκεμμένη παραπληροφόρηση από την συγκεκριμένη ομάδα δεν εκπλήσσει κανέναν και αποτελεί δυστυχώς πλέον συνηθισμένο φαινόμενο”.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαβριήλ αναφέρει:

Κανένα θέμα δεν υφίσταται, ούτε υπήρξε ποτέ, σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών μας από και προς τις σχολικές τους μονάδες. Συγκεκριμένα, στη Δημοτική ενότητα Πικερμίου η μεταφορά διεξάγεται κανονικά από την πρώτη ημέρα και θα συνεχίσει για όλο το σχολικό έτος και για το σύνολο των σχολικών μας μονάδων.

Η δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, ήδη, αποκαταστάθηκε με άμεση και συντονισμένη παρέμβαση Δήμου και Περιφέρειας, με τα δρομολόγια να λειτουργούν κανονικά σήμερα το μεσημέρι.

Για την αντιμετώπιση των όποιων λειτουργικών θεμάτων, έγινε εκτενής συζήτηση μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους γονέων και τους αρμόδιους φορείς της Περιφέρειας, προκειμένου να βρεθούν και να συμφωνηθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις για την εξυπηρέτηση των παιδιών μας, όπως και ΕΓΙΝΕ.

Όσον αφορά μερίδα μέσων «ενημέρωσης» που ανακάλυψαν τη διακοπή της υπηρεσίας ακολουθώντας χωρίς κανένα λόγο και διασταύρωση τα όσα ο γνωστός μόνιμος «υποψήφιος δήμαρχος» ανέφερε σε διαδοχικές ανακοινώσεις περί δήθεν έκπτωσης του αναδόχου, διακοπής της υπηρεσίας κ.α. θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν τα ανεξήγητα σε όσους τα διαβάζουν. Το ψεύδος, βέβαια, και η εσκεμμένη παραπληροφόρηση από την συγκεκριμένη ομάδα δεν εκπλήσσει κανέναν και αποτελεί δυστυχώς πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

Τελικά, η μόνη αλήθεια στις ανακοινώσεις της Δύναμης Ανάπτυξης είναι η ημερομηνία και αυτό ελέγχεται. Όπως πάντα κ. Βασιλόπουλε.

ΥΓ: Μέσα σε δέκα μέρες καταψηφίσατε τα επιδόματα για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στο Πικέρμι γιατί δεν καταλάβατε τι ψηφίζετε, ενώ τώρα ανακαλύψατε τη διακοπή της μεταφοράς των παιδιών μας στα σχολεία.

Ξεπεράσατε και τον εαυτό σας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μπορείτε και χαμηλότερα, συνεχίστε…

Γαβριήλ Παναγιώτης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Διαβάστε ακόμη: 

Από αύριο Δευτέρα: Πειραιάς – Σπάτα σε 55 λεπτά! Όλα τα δρομολόγια

Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα με Τριαντάφυλλο και πολλές εκπλήξεις

Νέα Μάκρη: Έκοψαν 30 κορμούς εν μια νυκτί για καυσόξυλα!!! (βίντεο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *