20/04/2024 12:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνέλαβαν για μαστροπεία τη μητέρα της 12χρονης – Ήξερε;

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της ανήλικης που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την προωθούσε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν υποψίες ότι ήξερε ότι η 12χρονη εκδίδονταν,

Συγκεκριμένα η  33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Για διακεκριμένη μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτα που την «έκαψαν» και την οδήγησαν νωρίς το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Σήμερα στις 4:30 το απόγευμα, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας μετέβη στην οικία της μητέρας, την ώρα που βρισκόταν εκεί με κάποια από τα παιδιά της. Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με τρία από τα παιδιά της που, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα στο σπίτι.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολογους συμπληρωματική κατάθεση.

Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οικο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.

Διαβάστε ακόμη: 

Ραφήνα: Αύριο Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Παπαθανασίου

Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα με Τριαντάφυλλο και πολλές εκπλήξεις

Νέα Μάκρη: Έκοψαν 30 κορμούς εν μια νυκτί για καυσόξυλα!!! (βίντεο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *