Search
Close this search box.

Cine Γέρακας! “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” & “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη”

Aπό την Πέμπτη 04 Ioyl;ioy έως Τετάρτη 10 του μηνός


Οι ταινίες “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” και “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη” προβάλλονται από την Πέμπτη ο4 Ιουλίου έως Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Cine Γέρακας.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2
INSIDE OUT 2
Σκηνοθεσία: Κέσλι Μαν.
Διάρκεια: 100 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή & Τετάρτη (21.00), Δευτέρα (21.30)
(Μεταγλωττισμένο)

Η μικρή Ράιλι μεγάλωσε – είναι πλέον έφηβη-και μέσα της γίνεται χαλασμός. Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση μεέσα στο μυαλό της, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, όταν εμφανίζεται το Άγχος.

Το 2015, το στούντιο της Pixar έκανε ξανά το θαύμα του, παραδίδοντας ένα από τα καλύτερα animation του 21ου αιώνα, όπου τα συναισθήματα της μικρής Ράιλι πήραν σάρκα και οστά, σε μια απίθανη περιπέτεια, που εντυπωσίασε με την ευρηματικότητά της. Τώρα, η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και δίπλα στα γνωστά συναισθήματα, που κυριαρχούσαν στο πάνελ του μυαλού της, προστίθεται η Ανησυχία που παίρνει τα ηνία, εξοβελίζοντας την παλιά παρέα, η Ζήλια, η Αμηχανία και η γαλλοτραφής Ανία, η οποία συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι εξαπολύει σπαρταριστές ατάκες με σνοπ ύφος.

Η Ράιλι θέλει να γίνει αρεστή στις νέες της συναθλήτριες στο καλοκαιρινό camp, να διακριθεί στην ομάδα χόκεϊ και να βρει μια καινούργια παρέα, μιας και οι παλιές κολλητές της θα αλλάξουν σχολείο. Εκείνη φοβάται πως θα μείνει μόνη, οπότε η Ανησυχία προκειμένου να τα καταφέρει θα πετάξει από το πάνελ τη Χαρά, που μαζί με τη Σιχαμάρα, τον Φόβο τη Λύπη και τη Γοητεία θα πρέπει να κάνουν ένα τεράστιο ταξίδι μέσα στους λαβύρινθους του εγκεφάλου της, να ανασύρουν παιδικές μνήμες της, ή πράγματα που αγαπούσε και να φτάσουν στο θησαυροφυλάκιο των κρυφών της μυστικών, προκειμένου να τη βοηθήσουν να γίνει ο παλιός εαυτός της.

Μέσα σε αυτή την πορεία ενηλικίωσης, και καθώς οι επιθυμίες και οι διαθέσεις της Ράιλι αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, τα παλιά συναισθήματα αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως η μικρή τους φίλη μεγαλώνει και πως εκείνα πρέπει αναγκαστικά να δώσουν χώροσε νέες καταστάσεις, βρίσκοντας τον τρόπο να συνυπάρξουν.

Η Ρixar και ο Πιτ Ντόκτερ, που πλέον έχει αναλάβει χρέη παραγωγού, συνεχίζουν τη μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού με ένα διασκεδαστικότατο sequel, που παραμένει καίριο, διατηρεί το χιούμορ του και τις ανατρεπτικές του ιδέες. Ο ανερχόμενος Κέσλι Μαν στο σκηνοθετικό τιμόνι παραδίδει μία απολαυστική εξερεύνηση του κόσμου των εφήβων, που θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να κατανοήσουν καλύτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο των σημαντικών αλλαγών.

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ
A QUIET PLACE: DAY ONE
Σκηνοθεσία: Μάικλ Σαρνόσκι.
Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Κουίν, Αλεξ Γουλφ.
Διάρκεια: 100 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη – Κυριακή & Τετάρτη (23.00), Δευτέρα (23.15)

Μια μέρα στο Μανχάταν, μετά από μια βροχή μετεωριτών, εμφανίζονται κάποια παράξενα τέρατα, τα οποία επιτίθενται στους ανθρώπους στο άκουσμα του παραμικρού θορύβου. Όλοι λοιπόν για να επιζήσουν κάνουν απόλυτη ησυχία- και μάλιστα σε μια πολύβουη πόλη. Η δράση επικεντρώνεται στη Σαμ, μια καρκινοπαθή που ζει με τις αναμνήσεις της και το μόνο που θέλει είναι να φάει ένα κομμάτι πίτσα στο μέρος που πήγαινε με τον αγαπημένο της πατέρα.

Η Σαμ προσπαθεί να επιβιώσει σε μία Νέα Υόρκη, με πλημμυρισμένα μετρό, κτίρια τυλιγμένα στις φλόγες και δρόμους γεμάτους τρακαρισμένα οχήματα με μοναδική της συντροφιά τον γάτο της, τον Φρόντο, μέχρι που συναντάει έναν αποκαρδιωμένο Βρετανό φοιτητή, τον οποίο αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της.

Πριν από έξι χρόνια, το θρίλερ του Τζον Κραζίνσκι εντυπωσίασε με την πρωτοτυπία του. Το ερώτημα πώς προήλθαν το τεράστια απειλητικά όντα, που εξοντώνουν την ανθρωπότητα και τι μπορεί συμβολίζουν, βασάνιζε τους θεατές τόσο στην πρώτη ταινία όσο και στο sequel που ακολούθησε, μέχρι που ο παραγωγός Μάικλ Μπέι πρότεινε ένα prequel, που θα ξεκινούσε από το σημείο μηδέν.

Αυτή τη φορά με τον Μάικλ Σαρνόσκι («Pig») στο σκηνοθετικό τιμόνι, οι φαν της δημοφιλούς σειράς θα πάρουν επιτέλους την απάντηση που αναζητούν και μάλιστα από την πρώτη κιόλας σεκάνς. Ο διάδοχος του Κραζίνσκι, σεβόμενος την ποιότητα της αρχικής ιδέας, δεν περιορίζεται σε μια ιστορία καταστροφής και τρόμου, αντίθετα δομεί ένα ψυχολογικό θρίλερ χαρακτήρων.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE ΓΕΡΑΚΑΣ
Γαργηττού & Ευμένους
Τηλ.: 210 66.12.717

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *