Search
Close this search box.

Πρώτη νίκη ο Παλληνιακός, 1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Στο 57΄ ο Κοβάνης πέτυχε το γκολ της νίκης - Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι


Έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο της Παλλήνης, ο τοπικός Παλληνιακός λύγισε με 1-0 την αντίσταση του Θησέα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Από την άλλη, η ομάδα της Ν. Μάκρης παραμένει χωρίς συγκομιδή στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να τη μετουσιώνουν. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 57ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κοβάνης με σουτ (1-0).

Στη συνέχεια και με ανεβασμένη ψυχολογία οι κιτρινόμαυροι εξακολούθησαν να είναι ανώτεροι και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να εδραιώσουν την επικράτησή τους. Δεν το έκαναν και στο τέλος λίγο έλειψε να το… πληρώσουν, καθώς στο 89′ ο Μανουσάκης είχε δοκάρι με κεφαλιά για τους πράσινους. Να σημειωθεί ότι στο 90′ αποβλήθηκε ο Νταής απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κάλλης-Παντελίδου

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Αργύρης Πούλος): Νάκου, Κούσης, Τρουπής, Τζίτζης, Κουτσικόνας (67′ Καραμπιέτ), Βλάχος, Μίχας, Νταής, Κοβάνης (70′ Καλιαμπάκας), Μπαλατσούρας (85′ Μπίμπας), Γιαβρούδης (67′ Μαυράκης)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Αρβανιτίδης (65′ Βεϊζάι), Αζάλ, Μ. Τσέλιος (84′ Σιδέρης), Κ. Τσέλιος, Μαστρογιαννούδης (65′ Ζέκιο), Καράι (84′ Θοδωρής), Χρήστου, Κανελλόπουλος (65′ Δαρσινός), Μανουσάκης.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *