20/09/2024 12:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η φωτιά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαρκοπούλου προκάλεσε ζημιές

Αν δεν υπήρχε φύλακας-κάμερες και πυρασφάλεια θα μιλούσαμε για ολική καταστροφή του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της καθαριότητας


Έχουν καταστραφεί από τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαρκοπούλου, οι καμπίνες δύο τουλάχιστον απορριμματοφόρων και το πίσω μέρος ενός ακόμη δημοτικού οχήματος καθώς και αριθμός πλαστικών κάδων οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιάννης Αϊδινιώτης ανάρτησε σειρά φωτογραφιών και βίντεο στο προσωπικό προφίλ του στο facebook όπου φαίνεται η μεγάλη έκταση της ζημιάς που προκλήθηκε από την πυρκαγιά, η οποία να σημειωθεί ότι ξέσπασε γύρω στις 6.20 το απόγευμα του Σαββάτου ακριβώς έξω από το αμαξοστάσιο.

Ο κ. Αϊδινιώτης έγραψε στη σελίδα του στο fb…

«Τέλος καλό όλα καλά! 6.20 ειδοποιήθηκα από τον φύλακα βάρδιας για φωτιά σε διπλανό οικόπεδο του αμαξοστασίου με κατεύθυνση στον χώρο που στεγάζονται σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα.

Με την ΑΜΕΣΗ επέμβαση της πυροσβεστικής την συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και των Δύο εναέριων που περνούσαν τυχαία από πάνω μας και των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου μας ή φωτιά ελέγχθηκε άμεσα!

Αν δεν υπήρχε φύλακας-κάμερες και πυρασφάλεια στο αμαξοστάσιο και ΣΜΑ θα μιλούσαμε για ολική καταστροφή του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της καθαριότητας!

Προφανώς και είχαμε ζημιές αλλά γλιτώσαμε τις καταστροφές.

Στο αμαξοστάσιο φυλάσσονται και 18 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα τα οποία ακόμη δεν έχουν πινακίδες ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά!

Δεν θέλω να πω, πως τι και γιατί θα το βρει η πυροσβεστική από το υλικό των καμερών και την αυτοψία!

Έκπληξη όμως μου έκανε το γεγονός ότι κάποιες- κάποιοι που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι έσπευσαν ΑΜΕΣΑ να τραβήξουν βίντεο και να βγάλουν φανφάρες και ανακοινώσεις με ασυναρτησίες αλλά κανένας από τις κυρίες-κυρίους ΔΕΝ ειδοποίησε ούτε την πυροσβεστική η ΜΟΝΗ κλήση που καταγράφηκε ήταν του φύλακα του αμαξοστασίου!
Τα συμπεράσματα δικά σας…».

Διαβάστε ακόμη:

Ντροπή! Φώναζαν σε αθλητή ΑΜΕΑ “Τι δουλειά έχεις εδώ ανάπηρε…”!!!

Αυτός μαχαίρωσε τον 20χρονο στην Ερωτοσπηλιά! Συνελήφθη από την αστυνομία

Μαραθώνας: Τον “ρούφηξε” η θάλασσα! Δεν τον πρόλαβε το ασθενοφόρο

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *