28/04/2024 5:25 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτός μαχαίρωσε τον 20χρονο στην Ερωτοσπηλιά! Συνελήφθη από την αστυνομία

Από το Κορωπί ο δράστης και από το Μαρκόπουλο το θύμα στη συμπλοκή των 200 νεαρών στο Πόρτο Ράφτη


Μετά από λίγες ημέρες από το μαχαίρωμα στην Ερωτοσπηλιά, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη του 20χρονου.  Το γεγονός είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη αφού στον καβγά είχαν πάρει μέρος 200 άτομα νεαρής ηλικίας.

Πρόκειται για τον Β. Κ, κάτοικο Κορωπίου ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 14 Ιουνίου μαχαίρωσε τον 20χρονο Ν.Μ, κάτοικου Μαρκόπουλου Αττικής, έπειτα από συμπλοκή πολλών ατόμων, πάνω από 200, σε μπιτς πάρτι στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στον Πόρτο Ράφτη.

Το θύμα είχε δεχτεί τραύμα στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο αριθμό δραστών και για άγνωστη αιτία. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής πτέρυγας.

«Άκουγα φωνές και ουρλιαχτά», λέει κάτοικος του Πόρτο Ράφτη

Συγκλονιστικές ήταν οι περιγραφές που είχαν δώσει στο protothema.gr κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη που ξύπνησαν από τις φωνές που ακούγονταν από την παραλία της Ερωτοσπηλιάς.

«Κατά τη 1 άρχισαν να ανεβαίνουν και άκουσα πάρα πολλές εξατμίσεις από μηχανάκια. Κορναρίσματα και σιγά σιγά όσο περνούσε η ώρα μαζευόταν πιο πολύς κόσμος. Και κάποια στιγμή άρχισα να ακούω ένα καβγά. Κράτησε αρκετή ώρα ο καβγάς, μετά άκουσα χτυπήματα σε αυτοκίνητα. Άκουγα πάρα πολλές φωνές και ουρλιαχτά και υπέθεσα πως έπαιζαν ξύλο», είπε κάτοικος της περιοχής και πως συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί το επόμενο πρωί όταν και είδε τα σπασμένα αυτοκίνητα και τα αίματα στο οδόστρωμα.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου, όταν μια παρέα μαθητών από το Μαρκόπουλο διασκέδαζε σε beach πάρτι της περιοχής. Στο πάρτι βρίσκονταν και εξωσχολικοί, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και μια άλλη παρέα από την Κερατέα και το Λαγονήσι.

Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία κατέληξε σε έναν άγριο καβγά με μπουνιές και κλωτσιές. Περίπου 200 νεαροί συμπλέκονταν επί μία ώρα στην παραλία και έναςεξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 20χρονο στο στήθος.

Διαβάστε ακόμη:

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζεύγους Καραμανλή-Παζαϊτη με τα παιδιά

Τα Σπάτα μιας άλλης εποχής (βίντεο)

“Δύο ολόκληρες ώρες για να πας από το Κορωπί στο Πόρτο Ράφτη”!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *