28/03/2024 6:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: “Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει “Μανώλη”! Δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα”

Ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου μιλάει για τον ρόλο του στον "Σασμό"


O ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου από τη Νέα Μάκρη, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο “Μανώλης” έχει γίνει πλέον γνωστός στον κόσμο και οι περισσότεροι δεν τον φωνάζουν στον δρόμο με το κανονικό ονομά του αλλά με το όνομα του ήρωα που υποδύεται στο σίριαλ. Πάντως όπως και να τον φωνάζουν απολαμβάνει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος στον δρόμο και στα social media.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha αναφέρθηκε αρχικά στον Μαθιό.

«Ο Μαθιός είναι στο μυαλό του Μανώλη ένα τέρας, ένας δολοφόνος. Έχει σκοτώσει, έχει πει ψέματα και συνεχίζει μέσα σε αυτό. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να μετανιώσει» σχολίασε.

Όσον αφορά στη σχέση του χαρακτήρα που υποδύεται, με την «Κλαίρη» δήλωσε: «Είναι μία σχέση που θα δοκιμαστεί. Είναι δύσκολο να βλέπεις τον σύντροφό σου να κρύβεται».

Τέλος ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο τόσο στον δρόμο όσο και μέσω social media: «Στον δρόμο με φωνάζουν “Μανώλη”. Το Στρατής δεν το ξέρουν τις περισσότερες φορές. Πρόσφατα κάποια παιδάκια με φώναζαν όλοι μαζί “Μανώλη”, είχε πολλή πλάκα. Στα social media μου στέλνουν γιαγιάδες, το οποίο είναι επίσης συγκινητικό».

Διαβάστε ακόμη:

Κλείνει η Λεωφόρος Μαραθώνος! Πότε, που και γιατί

Ιερέας της Ραφήνας, που δουλεύει ως διασώστης έσωσε τη ζωή ενός 57χρονου

Έκτακτο: Πανικός από φωτιά σε λεωφορείο στα Σπάτα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *