28/03/2024 8:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρόμος στη ΔΟΥ Παλλήνης! Φορολογούμενος έσπασε το γκισέ και όρμηξε σε υπάλληλο

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι απροστάτευτοι καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας


Τρόμος στην ΔΟΥ Παλλήνης, όταν εξαγριωμένος φορολογούμενος έσπασε το γκισέ και όρμηξε σε υπάλληλο, η οποία τρομοκρατημένη δεν μπορούσε να ηρεμήσει τον έξαλλο πολίτη και παρακολουθούσε ανήμπορη. Πρόκειται για άλλο ένα βίαιο περιστατικό που όπως λένε οι υπάλληλοι της εφορίας ήρθε να προστεθεί σε πολλά άλλα.

Όπως καταγγέλλουν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα , η συνάδελφός τους που εξυπηρετούσε τον εξαγριωμένο πολίτη κινδύνευσε καθώς ο πολίτης εισήλθε στο δικαστικό τμήμα και έσπασε το γραφείο της συναλλαγής.

Τελικά ακινητοποιήθηκε από συνάδελφο της υπαλλήλου. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι απροστάτευτοι καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων από ακραίες συμπεριφορές πολιτών.

Σύμφωνα με το pontiki.gr το περιστατικό σημειώθηκε όπως αναφέρει το topontiki.gr, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης και, όπως περιγράφουν σε αναρτήσεις τους εργαζόμενοι στα γραφεία της εφορίας, «δεχτήκαμε επίθεση από φορολογούμενο, ο οποίος απελπισμένος έσπασε το τζάμι του γκισέ που τον εξυπηρετούσαμε και, όντας εκτός ελέγχου, μπήκε στο τμήμα μας, έσπασε το γραφείο της συναλλαγής θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπαλλήλου που προσπαθούσε να του εξηγήσει.

Όρμησε στα γραφεία, κι ευτυχώς ακινητοποιήθηκε από συνάδελφο. Το συμβάν έλαβε χώρα στη ΔΟΥ Παλλήνης Αττικής τμήμα δικαστικό».

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι «πληθαίνουν οι οφειλέτες που έρχονται με επιθετικές διαθέσεις και σήμερα ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!!. Είμαστε έρμαια των διαθέσεων των πολιτών, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς φύλαξη…».

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στο Λαύριο! Επιτέθηκε με σιδερογροθιά σε μαθητή

Λαχτάρα στο Πόρτο Ράφτη! Πήγε για μπάνιο και την παρέσυρε η θάλασσα

Ποιος είναι ο 40χρονος από την Παλλήνη που βίασε τη 12χρονη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *