26/04/2024 2:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε θέση μάχης Λιάγκας – Κανάκης! “Κόντρα” μέχρι τέλους

Όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή Κανάκη στον ΑΝΤ1 ο Λιάγκας ενοχλήθηκε αλλά φρόντισε επιμελώς να το κρύψει


Μια κόντρα με παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι αυτή του παρουσιαστή-δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα και του Mr Ράδιο Αρβύλα, Αντώνη Κανάκη. Αυτή τη φορά ο “πόλεμος” αναζωπυρώθηκε με όσα είπε περί “ξεφτίλας” ο Κανάκης στην εκπομπή του “φωτογραφίζοντας” ουσιαστικά τον Λιάγκα. Ήταν που ήταν στα μαχαίρια, τώρα η κόντρα τους δεν έχει τέλος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το nassosblog.gr στα χαρακώματα είναι και πάλι Γιώργος Λιάγκας και Αντώνης Κανάκης. Ποτέ δεν υπήρχε καμία συμπάθεια μεταξύ τους και μάλιστα ο Κανάκης πριν χρόνια με διαρροή από την πλευρά Λιάγκα είχε χρεωθεί και το κόψιμο της Late Night εκπομπής του δημοσιογράφου.

Πέρσι όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή Κανάκη στον ΑΝΤ1 ο Λιάγκας ενοχλήθηκε αλλά φρόντισε επιμελώς να το κρύψει.

Η παλιά κόντρα λοιπόν αναζωπυρώθηκε με αφορμή τα όσα είπε ο Κανάκης στην εκπομπή του φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Λιάγκα. «Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε. Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;» ανέφερε.

Ο Λιάγκας έγινε έξαλλος αλλά απ’ ότι μαθαίνω ούτε διαμαρτυρήθηκε ούτε αντέδρασε. Άλλωστε απ’ ότι μαθαίνω στις εσωτερικές ισορροπίες στον ΑΝΤ1 ο Κανάκης είναι στο Ζενίθ και ο Λιάγκας στο Ναδίρ.

Σύμφωνα όμως και μια νεότερη πληροφορία που μου ήρθε ο Κανάκης έχει την απόλυτη ελευθερία να σχολιάζει ότι θέλει και με όποιον τρόπο το θέλει στην εκπομπή του. Και μάλιστα μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του δεν υπήρξε απολύτως καμία παρέμβαση από τον ΑΝΤ1. Αυτό είναι και ενδεικτικό στον ΑΝΤ1 του τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη μέρα και πως διαμορφώνεται το τοπίο…

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι στον Σχινιά

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *