29/03/2024 1:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επέστρεψε “σπίτι” της η 15χρονη Αναστασία! Την είχαν βρει στον Μαραθώνα και ξανα-εξαφανίστηκε

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι πιθανό να είναι εγκλωβισμένη σε μία επικίνδυνη κατάσταση


Τη μια μέρα την βρίσκουν, την άλλη την χάνουν. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να έχει δοθεί οριστικό τέλος στην περιπέτεια της 15χρονης Αναστασίας, η οποία επέστρεψε χθες στη δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη. Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που η ανήλικη εξαφανίζεται και, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι πιθανό να είναι εγκλωβισμένη σε μία επικίνδυνη κατάσταση.

Την πρώτη φορά εξαφανίστηκε στις 24 Αυγούστου 2022 και βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθώνα στις 21 Οκτωβρίου. Την ίδια, όμως, μέρα εξαφανίστηκε και πάλι και βρέθηκε χθες, 22 Οκτωβρίου. Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε ξανά στη δομή παιδικής προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Η περιπέτεια της Αναστασίας Τ., 15 ετών, έληξε σήμερα 22/10/2022, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Αναστασία Τ., επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της. Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 21/10/2022 στις 10:30, από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 21/10/2022 κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ευχόμαστε αυτή τη φορά η Αναστασία Τ. να λάβει την φροντίδα και προστασία που χρειάζεται για να νιώθει και να ειναι ασφαλής.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αναστασία Τ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι στον Σχινιά

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *