26/04/2024 5:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: “Άνοιξαν” το σπίτι του για 4η φορά – Έκκληση στην αστυνομία από τον ιδιοκτήτη

Να αυξηθούν οι περιπολίες από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ώστε να σταματήσουν οι διαρρήξεις


Ούτε μία, ούτε δύο… Τέσσερεις φορές διέρρηξαν το σπίτι του κ. Διομήδη Δαμασκόπουλου στον Πράσινο Λόφο στην Αρτέμιδα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σηκώνει τα χέρια ψηλά και κάνει έκκληση στην αστυνομία να αυξηθούν οι περιπολίες για να μειωθούν τα κρούσματα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην κάμερα του Star του έχουν ανοίξει το σπίτι τουλάχιστον τρεις φορές, κι αυτή ήταν η τέταρτη. Έχουν ξηλώσει την πόρτα, τα κάγκελα από τα παράθυρα, ενώ πλέον βάζουν καρέκλες πίσω από την πόρτα για να κάνουν θόρυβο στην περίπτωση που οι δράστες επιχειρήσουν να μπουν πάλι μέσα στο σπίτι του.

Οι 500 κάτοικοι του οικισμού στον Πράσινο Λόφο, έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια, όμως οι ληστές βρίσκουν τρόπους να μπουν στις περιουσίες τους. Τα περιστατικά όπως λένε οι κάτοικοι, αυξήθηκαν τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια, από τότε που το αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκε από την Αρτέμιδα στα Σπάτα.

Οι κάτοικοι ζητούν να αυξηθούν οι περιπολίες από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ώστε να μπορούν να κοιμούνται όπως λένε ήσυχοι και να σταματήσουν επιτέλους να παραβιάζουν τα σπίτια τους.

Μπήκαν σε σπίτια στη “Λευκή Νύχτα”

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” την περασμένη Παρασκευή, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, κατάφεραν να “μπουκάρουν” σε σπίτι.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτηση του ο κ. Αθανάσιος Ζηρογιάννης, ο οποίος έγραψε

Χαράς Ευαγγελία για τους διαρρήκτες στην προχθεσινή εκδήλωση ΛΕΥΚΗ ΝΎΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.Για κάποιους συντοπίτες μας η νύχτα δεν ήταν και τόσο λευκή….Γυρίζοντας σπίτι τους διαπίστωσαν ότι είχαν δεχθεί ανεπιθύμητους επισκέπτες. Για έναν από αυτούς μάλιστα ήταν η πέμπτη φορά που έπεσε θύμα διαρρηκτών το 2022.Αναρωτιέται κανείς δεν θα μπορούσε έστω να περιπολεί το βράδυ τις εκδήλωσης η δημοτική αστυνομία αφού δεν φρόντισε κανείς να παραμείνει το αστυνομικό τμήμα στην πόλη.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα: Μπούκαραν σε σπίτια, την ώρα που διασκέδαζε ο κόσμος στη “Λευκή Νύχτα”

Επέστρεψε “σπίτι” της η 15χρονη Αναστασία! Την είχαν βρει στον Μαραθώνα και ξανα-εξαφανίστηκε

Ποια είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στον Σχινιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *