28/03/2024 5:47 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες: Αμστερνταμ, Black Panther:Wakanda Forever & Πνεύμα από Σπίτι

Sequel δράσης κινούμενα σχέδια και μια ταινία μυστηρίου για μικρούς και μεγάλους φιλους του σινεμά


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, BLACK PANTHER:WAKANDA FOREVER και ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ.

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε πρώτη προβολή το sequel δράσης BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER, τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ και την επική ταινία μυστηρίου ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

Πρόγραμμα προβολών Πέμπτη 10 – Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022:

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

(Amsterdam)

Προβολές: 19.00

Άμστερνταμ (Amsterdam), η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη/σεναριογράφου David O. Russell. Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία, που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία, σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου,όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους, που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.

Πρωταγωνιστούν: ο βραβευμένος με Oscar® Christian Bale, η δύο φορές υποψήφια για Oscar® Margot Robbie καθώς και οι John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, MichaelShannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, με τον βραβευμένο με Oscar® Rami Malek και τον βραβευμένο με 2 Oscar® Robert De Niro.

Σενάριο – σκηνοθεσία: ο πέντε φορές υποψήφιος για Oscar® David O. Russell

BLACK PANTHER:WAKANDA FOREVER – Α΄ Προβολής

Προβολές: 21.30

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ryan Coogler
Πρωταγωνιστούν: Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, MartinFreeman, Tenoch Huerta, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena, Alex Livanalli

Μετά τον θάνατο του Βασιλιά T’Challa, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η πριγκίπισσα Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku(Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι ελίτ πολεμίστριες Dora Milaje, αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Όταν ο Namor (Tenoch Nuerta), ο βασιλιάς ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, τους προειδοποιεί ότι πλησιάζει μία παγκόσμια απειλή, που σκοπεύει να αντικρούσει με δυσάρεστες μεθόδους, οι κάτοικοι της Wakanda ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την ατρόμητη πολεμίστρια Nakia (Lupita Nyong’o) και τον Everett Ross (MartinFreeman), ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Για τους μικρούς μας φίλους, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, θα προβληθεί η ταινία:

ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ (μεταγλωττισμένη)
(Finnick)

Προβολές: 17.00

Σκηνοθεσία: Ντένις Τσερνόβ
Σενάριο: Τατιάνα Μπελόβα, Ντένις Τσερνόβ, Αλεξάντρ Κιμ
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Θάνος Λέκκας, Ζωή Πετράκη, Σταύρος Σιούλης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Βάσια Λακουμέντα, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Μαντάς

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ότι κάθε σπίτι κατοικείται από τα φινς. Είναι κάτι γούνινα μαγικά πλάσματα, που εμφανίζονται στον ανθρώπινο κόσμο και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του σπιτιού και των ανθρώπων του.

Ο Φίνικ είναι ένα νεαρό φιν, που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ευθύνη που έχει να φτιάξει ένα ζεστό σπιτικό, για την οικογένεια που θα μένει μαζί του. Κάνει απλώς φάρσες στους «δικούς του» και αυτός είναι ο λόγος, που καμία από τις οικογένειες δεν θέλει να μείνει για πολύ στο σπίτι του. Όλα αλλάζουν, όταν μια νέα οικογένεια έρχεται στο σπίτι του και τα κόλπα του Φίνικ, φαίνεται να μην πιάνουν. Εκεί γνωρίζει την 13χρονη Κριστίν, ενώ στην πόλη αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα γεγονότα. Ο Φίνικ και η Κριστίν, που είναι τόσο διαφορετικοί, θα πρέπει να συνεργαστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να λύσουν μια σειρά μυστηρίων και να σώσουν την πόλη

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

  • Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.
  • Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.
  • Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *