27/04/2024 3:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Αναμένεται ταυτόχρονα να δηλώσει και την ανεξαρτητοποίηση της στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου


Βόμβα μεγατόνων από την Αντιδήμαρχο Δήμητρα Τσεβά, η οποία παραιτείται του αξιώματός της διότι κατεβαίνει για Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου στις τρέχουσες εκλογές. Αναμένοεται η αντίδραση του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κα Τσεβά να στείλει την παραίτησή της.

Εξελίξεις θα έχουμε μέσα στην επόμενη ώρα καθώς η μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά αναμένεται να στείλει την παραίτηση της στον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς και να ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο irafina.gr, στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος Ραφήνας –  Πικερμίου…

Σε ερώτηση που της κάναμε αν ισχύει η φήμη πως θα έχει την στήριξη από τους κ.κ Πιστικίδη και Φαφούτη, η ίδια μας απάντησε πως μέχρι σήμερα δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η κα Τσεβά θα μεταβεί στο δημαρχείο της Ραφήνας ώστε να δώσει στον κ. Μπουρνούς την παραίτηση της από την θέση του αντιδημάρχου, ενώ αναμένεται ταυτόχρονα να δηλώσει και την ανεξαρτητοποίηση της στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει και αντίδραση από τον κ. Μπουρνούς μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός! Κουνήθηκε πάλι τα ξημερώματα η Ραφήνα

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *