26/04/2024 6:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συναγερμός στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για σκάφος που προσάραξε στην Αρτέμιδα – Αγωνία για τους δύο επιβάτες

Άμεσα έσπευσαν τρία σκάφη του Λιμενικού αλλά και ένα όχημα από ξηράς


Συναγερμός σήμανε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας χθες το μεσημέρι όταν ειδοποιήθηκαν πως σκάφος προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή με περιπολικό όχημα αλλά και με σκάφη, ώστε να ρυμουλκήσουν το “Άλμπατρος” και να μην κινδυνεύσουν οι επιβάτες του…

Συκεκριμένα ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (9/11), η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν.Π. 7117 στις Ν. «ΚΟΚΚΙΝΟΝΗΣΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδος, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και τα Α/Κ σκάφη «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Λ.Ρ. 10980, «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ» Λ.Ε. 8343 και «ΕΛΕΝΗ» Σ.Ρ. 1675.

Το “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του Α/Κ «ΕΛΕΝΗ», στο αλιευτικό καταφύγιο Αρτέμιδος όπου έδεσε με ασφάλεια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *