26/04/2024 12:29 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρίλερ με τον “βιαστή με το λευκό βαν”! Ποιον συνέλαβαν (τελικά) στο Λαύριο

Δεν πέρασαν χειροπέδες στον "βιαστή με το βαν" αλλά σε 47χρονο που ασελγούσε στον 14χρονο ανιψιό του!


Στην αρχή η ΕΡΤ είχε μεταδώσει την είδηση πως πρόκειται για τον άνδρα που είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί να εκτίσει κι εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στο Λαύριο, όπου έμενε και εργαζόταν, θέμα πουν απασχολεί όλα τα μέσα από το πρωί μετά από το ρεπορτάζ του Mega.

Τελικά ο «βιαστής με το λευκό βαν» δεν συνελήφθη σήμερα, ωστόσο η περίπτωσή του έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τις ανησυχίες που εκφράζουν οι κάτοικοι και οι γονείς παιδιών στην περιοχή που κινείται.

Ο 47χρονος άνδρας που συνελήφθη σήμερα στη Λαυρεωτική έπειτα από καταγγελία για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση του 16χρονου ανιψιού του, είναι μια άλλη σοβαρή εξίσου κατάσταση.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί πριν από περίπου ένα μήνα έπειτα από καταγγελίες της μητέρας του εφήβου ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον 47χρονο, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Τότε είχε καταδικαστεί σε ποινή τριών μηνών με αναστολή.

Να σημειώσουμε πως οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται.

Πηγές της αστυνομίας μιλώντας στο iefimerida ανέφεραν ακόμη ότι ο αποφυλακισθείς με όρους βιαστής με το βαν δίνει κανονικά το παρόν στο ΑΤ της περιοχής του όπως ορίζει η απόφαση αποφυλάκισής του και δεν υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος του.

Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr, η πρώτη καταγγελία σε βάρος του 47χρονου έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Λαυρεωτικής από τη μητέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρθηκε, ο 47χρονος προσέγγισε το παιδί το καλοκαίρι του 2021, όταν αυτό ήταν 15 ετών, αρχίζοντας να του στέλνει μηνύματα μέσω Instagram. Στα μηνύματα αυτά το απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του (τους οποίους γνώριζε προσωπικά) ότι καπνίζει. Αρχικά ανάγκασε το άτυχο παιδί να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, άρχισε να προβαίνει σε θωπείες και να το παρακολουθεί κοντά στο σπίτι του αλλά και να το βάζει με απειλές μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο 47χρονος φέρεται να οδηγούσε το άτυχο παιδί στο σπίτι του και να το βίαζε (πράξη που επαναλήφθηκε τέσσερις φορές).

Στις καταθέσεις περιγράφεται ως ένα άτομο που είχε εμμονή με τον 15χρονο, τον οποίο παρενοχλούσε και παρακολουθούσε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Η εμμονή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παρότι είχε γίνει καταγγελία από τη μητέρα σε βάρος του και είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του, συνέχισε να στέλνει μηνύματα στο παιδί μέσω Instagram. Οι γονείς του ανήλικου ενημέρωσαν γι’ αυτό ξανά την Αστυνομία μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 47χρονος είχε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες και από άλλα ανήλικα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο 47χρονος συνελήφθη χθες στο Λαύριο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *