27/04/2024 4:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα! Η σχέση της με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

;Eπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60′ και του 70′, της λεγόμενης χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η γλυκιά κι αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικούσινεμά, Νίτσα Μαρούδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (10/11) ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Η Ελένη (Νίτσα) Μαρούδα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935. Έγινε γνωστή στον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς έπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60′ και του 70′, της λεγόμενης χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με τους χαρακτηριστικά κωμικούς ρόλους της χαζής ξανθιάς.

Σπούδασε ηθοποιία στη σχολή μουσικού θεάτρου Θεοφανίδη. Η πρώτη της ταινία στο σινεμά ήταν το “Αγρίμι” του Κώστα Καραγιάννη και έπαιξε συνολικά σε 37 ταινίες δίπλα σε όλα τα ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου της εποχής.

Τελευταία της ταινία ήταν το 1980 το “Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες” και τελευταία εμφάνιση της στην τηλεόραση της Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. το 1982 στη σειρά “Κομμωτήριο – Ιστορίες του σεσουάρ“.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα της “θέλετε ένα περγαμόντο;“, από την ταινία “Η αρχόντισσα και ο αλήτης το 1968″, η οποία την στιγμάτησε.

Παντρεύτηκε τον Συμεών Κολοκοτά, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Ιωάννα. Είχε παντρέψει την κόρη της με τον δικηγόρο και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ποτέ δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθεια και την αγάπη της για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στην εφημερίδα Freddo, η Νίτσα Μαρούδα είχε αναφερθεί στον γαμπρό της με τα καλύτερα λόγια και τον είχε χαρακτηρίσει ως έναν “λαϊκό” άνθρωπο.

Η πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είχε δηλώσει ότι: “Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ήρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος… Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του… Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς…. Με την πολιτική, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, ο Βαγγέλης έχει τόσες υποχρεώσεις, που δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Έχει πολύ τρέξιμο“.

Η Νίτσα Μαρούδα είχε υπογραμμίσει πώς: “Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά άνθρωπος. Λαϊκότατος άνθρωπος και γι’ αυτό τον αγαπάω περισσότερο. Δεν κρύβεται και ό,τι έχει να πει θα στο πει. Αυτό με γοητεύει“.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Είναι ήρεμος, είναι πράος, είναι γλυκύτατος και χαμογελάει συνεχώς. Σπιτίσιος. Λατρεύει την οικογένειά του και συνεχώς ενδιαφέρεται για όλους μας. Ο Βαγγέλης είναι σαν μικρό παιδί“.

Προς το τέλος της συνέντευξής της είχε πει πώς: “Ο Βαγγέλης να έχει δύναμη και ο Θεός να δώσει κουράγιο στην Ελλάδα μας. Αυτό έχει σημασία πια”.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Πένθος στη Νέα Μάκρη για την απώλεια του Βασίλη Ζούρου! Ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης»

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *