28/03/2024 10:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H φρικιαστική συνομιλία του παιδεραστή με το βαν που κυκλοφορεί ελεύθερος στο Λαύριο, με το 13χρονο θύμα του! (βίντεο)

"Τι κάνεις μπουμπούκι μου;"


Είναι φρικιαστικός ο τρόπος με τον οποίο αυτός ο 46χρονος άνδρας είχε προσεγγίσει πριν 6 χρόνια τον 13χρονο γιο της. Μια συνομιλία στο facebook που ευτυχώς όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS αντιλήφθηκε έγκαιρα.

«Ευτυχώς έπεσε στην αντίληψη μου αυτή η συνομιλία έγκαιρα. Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» αναφέρει η μητέρα του τότε 13χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του παιδεραστή.

Η φρικιαστική συνομιλία στο Facebook

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου…
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου. Που μένεις;
Ανήλικος: (ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ)
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω. Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;

«Προσπαθούσε να μάθει στοιχεία από την καθημερινότητα του. Πως ήταν η μέρα του στο σχολείο. Σε στιγμές που ήταν νευριασμένος προσπαθούσε να τον παρηγορήσει. Έπαιζε αυτόν τον τρόπο» αναφέρει η μητέρα του 13χρονου.

Η φρίκη που ένιωσε η μητέρα όταν διάβασε αυτές συνομιλίες δεν περιγράφεται με λέξεις.

Παιδεραστής: Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις;
Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Που ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην Οδό ….
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;

Κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος

Κι αν ο 13χρονος τότε γλίτωσε από τα χέρια του έστω και την τελευταία στιγμή, ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 15χρονο αγόρι έζησαν την απόλυτη φρίκη μέσα σε αυτό το λευκό βαν, που ο παιδεραστής είχε φτιάξει αυτοσχέδιο κρεβάτι με σύνεργα αλλά και δεκάδες γλυκίσματα με τα οποία δελέαζε τα ανυποψίαστα θύματα του.

Μέσα σε αυτό βρέθηκαν τοποθετημένα στρώμα, κουβέρτες καθώς και πλήθος ζαχαρωτών, σοκολάτες και τα λοιπά.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως οι αρρωστημένες ορέξεις του ήταν τέτοιες που ο 40χρονος το 2014 δεν έμεινε μόνο στον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού αλλά ξύρισε μέχρι και το κεφάλι για να μοιάζει όπως λέει με αγοράκι.

«Μου έχει κάψει τα σπλάχνα μου, καταλαβαίνετε; Αυτό που σας λέω το καταλαβαίνετε; Μου έχει κάψει τα σπλάχνα μου με αυτή τη ζημιά που έχει κάνει στην εγγονή μου. Ακόμη δεν έχει γίνει καλά το κοριτσάκι, έχει σοκ. Αφού τον είδε στην τηλεόραση κι άρχισε φωνές και κλάματα. Καταρχήν δεν βγαίνει έξω από το σπίτι. Από πέρσι μέχρι τώρα αυτή τη στιγμή δεν βγαίνει έξω από το σπίτι, γιατί ντρέπεται τον κόσμο. Εμείς οι τσιγγάνοι δεν έχουμε το συνήθειο αυτό, να είμαστε με κομμένα μαλλιά και να βγούμε δεξιά αριστερά έξω. Από τότε που έγινε η ζημιά φοράει κουκούλα» αναφέρει ο παππούς της 14χρονης.

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για το 14χρονο κοριτσάκι που ακόμα και ένα χρόνο μετά, δεν είχε βγει από το σπίτι.

«Γι’ αυτό σας λέω, θέλω σας παρακαλώ να τιμωρηθεί ο άνθρωπος. Τώρα πάλι τον γνώρισε στην τηλεόραση και φώναζε αυτός είναι! Κατάλαβες; Άρχισε και φώναζε το κορίτσι, αυτός είναι, αυτός, αυτός! Και χθες τον είδε στην τηλεόραση, έγινε η σύλληψη, τον γνώρισε φατσικά, φώναζε και έκλαιγε» δηλώνει.

Η ζωή του παιδιού είχε μετατραπεί στην απόλυτη κόλαση. Ένα τραύμα που όχι μόνο δεν επουλώνεται ποτέ αλλά επανατραυματίζεται στην είδηση ότι αυτός 46χρονος άντρας που συνελήφθη το 2015 και καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκισης, αποφυλακίστηκε πριν λίγα 24ωρα έχοντας παραμείνει στις φυλακές μόλις 6 χρόνια.

«Την πηγαίνανε (οι αρχές) γύρω – γύρω στην περιοχή μπας και θυμηθεί κι έκλαιγε το παιδί «δεν μπορώ να πάω, δεν μπορώ να πάω» κι έκλαιγε. Και την πήγαιναν γύρω – γύρω όλη την Αθήνα μπας και θυμηθεί το σπίτι και την οδό» αναφέρει ο παππούς της ανήλικης.

Και όλα αυτά, με τον 46χρονο σήμερα παιδοβιαστή να ισχυρίζεται τότε στην απολογία του ότι όλες οι ερωτικές πράξεις έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών.

Τι αναφέρει το αγόρι που παρασύρθηκε από τον παιδεραστή με το βαν

«Με προσέγγισε μέσω facebook. Άρχισε να μου πιάνει φιλική κουβέντα. Προσπαθούσε να μάθει πράγματα για μένα για την καθημερινότητα μου και τέτοια ώστε να βρει μετά το πάτημα για να κανονίσει αυτοπροσώπως συνάντηση . Μου είχε πει ότι ήταν στα 30 κάπου. Αυτός ήταν 41-42 ετών. Ήταν ψεύτικες ( οι φωτογραφίες) εννοείται. Προσοχή στα άδεια προφίλ δηλαδή συγκεκριμένος άνθρωπος είχε άδειο προφίλ.

»Ήταν μια – δύο φωτογραφίες ίσα – ίσα για να δείξει και καλά ότι είχε κάποιο πρόσωπο. Είχα αφήσει τον υπολογιστή μου ανοιχτό ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο facebook. Με ανοιχτές φάτσα κάρτα τις συζητήσεις ώστε όταν εγώ απουσίαζα από το σπίτι μπήκε η μητέρα μου στο δωμάτιο και είδε τον υπολογιστή και κατά συνέπεια τις συζητήσεις.

»Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα παιδιά που τελικά κατάφερε και έκανε αυτό που ήθελε να κάνει. Αυτή ακριβώς ήταν η ερώτηση μου κι όταν βγήκε. Πώς ξέρουμε – οκ έδειξες καλή διαγωγή στη φυλακή – αλλά πού ξέρω εγώ τα ίδια που έκανες δεν θα τα ξανακάνεις τώρα που βγήκες;».

Δες το βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Πένθος στη Νέα Μάκρη για την απώλεια του Βασίλη Ζούρου! Ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης»

Έπιασαν παιδοβιαστή στο Λαύριο που θέλει να ντύνεται «Δρακουμέλ» και τα παιδιά “Στρουμφάκια”

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *