20/04/2024 5:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο Μεγάλο Ρέμα!!! (φωτό)

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να μην πέσει επάνω σε οχήματα έκοψε το τιμόνι με αποτέλεσμα να φύγει προς το Ρέμα


Λαχτάρα σήμερα Σάββατο μεσημέρι στη Ραφήνα, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κι έπεσε στο Μεγάλο Ρέμα! Το πιο πιθανό ήταν επειδή εκείνη την ώρα ξεκίνησε να βρέχει ο δρόμος ήταν ολισθηρος και ο οδηγός του jeep δεν μπόρεσε να κρατήσει το αυτοκίνητο στον δρόμο. Άγιο είχε βέβαια ο άνθρωπος αφού τον “κράτησαν” οι καλαμιές και δεν έφυγε με πολύ φόρα στο Ρέμα.

Ήταν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) στην οδό Ευβοϊκού στη Ραφήνα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο κινούνταν από την Λεωφόρο Φλέμινγκ έστριψε στην Ευβοϊκού, προς τα φανάρια του Lidl, έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως μάλλον προκλήθηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να μην πέσει επάνω στα οχήματα που βρίσκονταν στα αριστερά του, έκοψε το τιμόνι με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας! Ευτυχώς οι καλαμιές σε εκείνο το σημείο ανέκοψαν την πτώση του οχήματος και ο οδηγός κατάφερε να βγει μέσα από αυτό χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να καλέσει την Πυροσβεστική ώστε να γίνει η ανάσυρση του αυτοκινήτου μέσα από το Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

Στο σημείο βρέθηκε όχημα της Πυροσβεστικής και έκανε την καταγραφή του συμβάντος. Αναμένετε στο σημείο να βρεθεί γερανός για να απομακρύνει το όχημα.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Πένθος στη Νέα Μάκρη για την απώλεια του Βασίλη Ζούρου! Ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης»

Έπιασαν παιδοβιαστή στο Λαύριο που θέλει να ντύνεται «Δρακουμέλ» και τα παιδιά “Στρουμφάκια”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *