25/04/2024 4:16 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ληστεία στα Σπάτα μια ανάσα από το σπίτι του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου

Οι τρεις κουκουλοφόροι έφυγαν με πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ!


Σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αττικής, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, σημειώθηκε φαντασμαγορική ληστεία.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα τα οποία εξασφάλισε το eReportaz τρεις -τουλάχιστον- μαυροφορεμένοι άνδρες με κουκούλες εισέβαλαν σε διπλανή μονοκατοικία και αφού ισοπέδωσαν την πόρτα έκαναν πραγματικό πάρτι, αφαιρώντας από την οικία πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ!

Και όλα αυτά συνέβησαν ημέρα μεσημέρι, ένα στενό πίσω από το σπίτι του υπουργού σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στα Σπάτα, η οποία υποτίθεται -και θα έπρεπε να είναι- καλά φυλασσόμενη!

Η προκλητική ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 12.05 το μεσημέρι. Το ζευγάρι που κατοικεί έλειπε από το σπίτι ενώ σε άλλο αυτόνομο διαμέρισμα στην μονοκατοικία βρισκόταν μια ηλικιωμένη συγγενής τους. Οι θρασύτατοι ληστές οι οποίοι επιβιβάζονταν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο πάρκαραν σαν «κύριοι» έξω από την οικία με δυο από αυτούς να κατεβαίνουν και να ξηλώνουν με λοστό την κεντρική πόρτα εισόδου. Εισέβαλλαν στην οικία και ξάφρισαν μέσα σε τέσσερα-πέντε λεπτά οτιδήποτε υπήρχε σε πολύτιμο αντικείμενο!

Εκείνη την ώρα κάτοικος της περιοχής που έτυχε να είχε σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση είδε τους ληστές στον πάνω όροφο και ειδοποίησε την αστυνομία. Το ίδιο έπραξε και η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία επιχείρησε να ανέβει στους πάνω ορόφους αλλά αντιλαμβανόμενοι την ύπαρξη των κακοποιών παρέμεινε στο ισόγειο.

Ωσάν να μην συμβαίνει τίποτα, παρά το γεγονός ότι είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, οι ληστές αποχώρησαν σαν κύριοι αφού πρώτα αφαίρεσαν όλα τα τιμαλφή, ανάμεσα τους πολύτιμα κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, που βρισκόταν στο σπίτι. Σε επτά περίπου λεπτά στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και άνδρες της ασφαλείας του υπουργού.

Της υποθέσεως επιλήφθηκε η Ασφάλεια ενώ και η σήμανση ξεσκόνισε τον χώρο ευελπιστώντας στον εντοπισμό αποτυπωμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Πέθανε ο 63χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ραφήνα

Σοκ στον Μαραθώνα! Του έβγαλαν το παντελόνι και τον… σιδέρωσαν από τη μέση και κάτω

Αυτή είναι η μεζονέτα στη Ραφήνα του Πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *