29/04/2024 2:53 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιον αυτοδιοικητικό της Αν. Αττικής κάλεσε ο εισαγγελέας για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Το θέμα έγινε γνωστό παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος να το κρατήσει εκτός δημοσιότητας


Την πόρτα της Εισαγγελίας Αθηνών πέρασε το πρωί γνωστός αυτοδιοικητικός σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να εξεταστεί ως εμπλεκόμενος σε απάτη σε βάρος επιχειρηματία της ίδιας περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notioanatolika.gr, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο συγκεκριμένος αυτοδιοικητικός αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες από τον επιχειρηματία ότι του απέσπασε με δόλιους τρόπους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το θέμα έγινε μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα γνωστό στην τοπική κοινωνία όπου και ζουν και δραστηριοποιούνται παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο αυτοδιοικητικός να το κρατήσει εκτός δημοσιότητας.

Πάντως όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Δικαιοσύνη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών με τον  αυτοδιοικητικό να χάνει συχνά πυκνά την ψυχραιμία του τις τελευταίες ημέρες ενώ παράλληλα προσπαθεί να διασκεδάσει τις σε βάρος του εντυπώσεις.

Εφόσον πάντως οι κατηγορίες στοιχειοθετηθούν, ο εν λόγω κύριος θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από την τοπική δημόσια ζωή ενώ θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για μια σειρά πολιτικοινωνικών δραστηριοτήτων που εμπλέκεται…

Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό! Πέθανε ο 63χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ραφήνα

Σοκ στον Μαραθώνα! Του έβγαλαν το παντελόνι και τον… σιδέρωσαν από τη μέση και κάτω

Πένθος στη Νέα Μάκρη! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *