24/04/2024 1:09 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκλεισε (ξαφνικά) το γυμναστήριο Yava στο Πικέρμι! Τι γίνεται με τα χρήματα των μελών

Το κτίριο είναι εντελώς άδειο και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως


Έκπληκτοι έμειναν όσοι πήγαν στο γυμναστήριο Yava στο Πικέρμι και βρήκαν όχι μόνο την πόρτα της εισόδου ερμητικά κλειστή, αλλά διαπίστωσαν πως το κτίριο είναι εντελώς άδειο και δεν υπάρχει τίποτα, ούτε όργανο γυμναστικής, κι ούτε καν οι πινακίδες.

Μία κάτοικος της περιοχής και συνδρομητής στο γυμναστήριο ανέφερε πως το γυμναστήριο έκλεισε ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή.

Όπως τόνισε ενημερώθηκαν την Πέμπτη πως το γυμναστήριο θα κλείσει, κάτι που έγινε πράξη την επόμενη ημέρα. Όταν ρώτησε τι θα γίνει με όλους εκείνους που έχουν ακόμα ενεργές συνδρομές, η απάντηση που έλαβε είναι πως μπορεί να πάει σε κάποιο άλλο γυμναστήριο Yava για να αθληθεί, κάτι που δεν είναι εφικτό καθώς το κοντινότερο γυμναστήριο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, αρκετά χιλιόμετρα δηλαδή μακριά από το Πικέρμι.

H απάντηση από τα κεντρικά γραφεία των γυμναστηρίων Yava είναι η εξής…

“Καθώς αντιμετωπίζαμε ορισμένα τεχνικά προβλήματα και περιορισμούς στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, αναγκαστήκαμε να προβούμε στην οριστική διακοπή λειτουργίας του χώρου.

Η ενημέρωση των μελών μας, ξεκίνησε την Δευτέρα 21/11 με ανάρτηση ανακοίνωσης στην είσοδο του γυμναστηρίου ενώ τις επόμενες ημέρες αναρτήθηκε και στα Social Media του γυμναστηρίου.

Όσα μέλη μας έχουν ενεργή συνδρομή, μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε οποιοδήποτε γυμναστήριο τα εξυπηρετεί, καθώς τους δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης δικτύου, φυσικά χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Αν δεν εξυπηρετεί κάποιο άλλο γυμναστήριο, τότε φυσικά προβαίνουμε σε αποζημίωση, δηλαδή στην επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στους μήνες που απομένουν έως τη λήξη της κάθε συνδρομής.

Τα μέλη μας έχουν ενημερωθεί μέσω των παραπάνω ανακοινώσεων, ότι για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη συνδρομή τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά μας γραφεία για να διευθετηθεί.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ξανά τη συγκεκριμένη περιοχή μελλοντικά”.

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορία στον Μαραθώνα, έδεσε, πλάκωσε στο ξύλο, “σιδέρωσε” και λήστεψε 45χρονο εργάτη

Στο… Θεό οι τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις σπιτιών στην Ανατολική Αττική

Νέος σεισμός! Πετάχτηκαν όλοι ‘εξω στη Ραφήνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *