03/05/2024 8:40 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανάβυσσος: Τρόμος και πανικός στους ανήλικους κολυμβητές!

Βανδάλισαν τον Ναυτικό Όμιλο Μαύρου Λιθαρίου για άλλη μια φορά


Για άλλη μια φορά, ο Ναυτικός Ομιλος Μαύρου Λιθαρίου στην Ανάβυσσο, έπεσε θύμα της αγριότητας και της αυθαιρεσίας από άγνωστους δράστες. Κάποιοι παραβίασαν το λουκέτο και πέταξαν έξω τον βοηθητικό εξοπλισμό των νεαρών κολυμβητών στην περιοχή, προκαλώντας τους τρόμο και αναστάτωση.

Οι ανήσυχοι γονείς και παιδιά, που αποτελούν μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μαύρου Λιθαρίου και δραστηριοποιούνται εδώ και 40 χρόνια στη μικρή παραλία, ήταν μάρτυρες της παραβίασης του λουκέτου και της απόρριψης του αθλητικού εξοπλισμού των νέων κολυμβητών. Τα παιδιά ταράχτηκαν και άρχισαν να κλαίνε.

Οι υπεύθυνοι του Ναυτικού Ομίλου αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία, η οποία απέστειλε αστυνομικούς από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή για να καταγράψουν το περιστατικό. Επιπλέον, υποβλήθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Σαρωνίδας.

Τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μαύρου Λιθαρίου επισήμαναν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υφίστανται τέτοιου είδους βάναυση επίθεση, στην προσπάθεια τους να κρατήσουν αλώβητη από οικονομικά συμφέροντα τη μικρή παραλία της περιοχής, που είναι και η μοναδική, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει υποκύψει στη μανία των Beach Bar και την αυθαιρεσία της ξαπλώστρας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *