26/04/2024 9:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στέφανος Δάνδολος: Ο συγγραφέας του “Φλόγα και Άνεμος” στη Ραφήνα

Το Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας ήταν γεμάτο από κόσμο που υποδέχθηκε τον γνωστό συγγραφέα


Μια ιδιαίτερη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης (24/11) στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, όπου καλεσμένος ήταν ο συγγραφέας των bestsellers, του «Φλόγα και Άνεμος» του «Ιστορία χωρία όνομα» και άλλων πολλών μυθιστορημάτων, Στέφανος Δάνδολος.

Η παρουσίαση του συγγραφέα έγινε από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ιωάννου, την οργάνωση είχαν ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το “Βιβλιοπωλείο της Πλατείας”, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το irafina.gr και το anatolika24.gr.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήρθε να γνωρίσει από κοντά τον Στέφανο Δάνδολο και να παρακολουθήσει μια δημόσια κουβέντα-συνέντευξη, που είχαν οι δύο φίλοι και γνώριμοι από τα παλιά.

Στην παρουσίαση παρόντες ήταν εκτός του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς, από την δημοτική αρχή ο Παναγιώτης Καλφαντής, ο Χρήστος Τσεμπέρης, ο Παύλος Μπατάλης, ο Σπύρος Λουκάτος του ΔΟΠΑΠ, ο πρώην Δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης, η υπ. δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο υπ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάζαρος Καραούλης, ο υπ. δήμαρχος Παλλήνης Γιώργος Καρατζάς, ο Βαγγέλης Χαραμής, η Χριστίνα Παναγιώτου, ο Βλαδίμηρος Καϊσερλόγλου, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ και πολλοί ραφηνιώτες και ραφηνιώτισες που τίμησαν με την παρουσία τους τον συγγραφέα.

Στο τέλος ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός μετά το πιστολίδι στο Μενίδι

Αρτέμιδα: Eικόνες εγκατάλειψης στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου (φωτορεπορτάζ)

Τι συμβαίνει με τους σεισμούς στην Εύβοια που ταρακουνάνε όλη την Ανατολική Αττική

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *