26/04/2024 7:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Λευκή Νύχτα”! Η Ραφήνα χόρεψε στον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη (φωτό & βίντεο)

Διασκέδαση, κέφι και χορός! Μια νύχτα που θα την θυμούνται όλοι


“Σε, σε, σε..”. Στον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη χόρεψε όλη η Ραφήνα χθες στην εκδήλωση της “Λευκής Νύχτας” που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην άψογη διοργάνωση της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου με την υποστήριξη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου και του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Οι ραφηνιώτες και οι ραφηνιώτισες ξέδωσαν πραγματικά αφού η Νύχτα έγινε… μέρα! Κόσμος πολύς τόσο στην κεντρική πλατεία όσο και στους γύρω δρόμους, έδωσε βροντερο “παρών”, κάτι που έδειξε πως ο κόσμος της περιοχής έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις και τέτοιες πρωτοβουλίες. Μικροί, μεγάλοι, νέοι, γέροι και παιδιά έγιναν ένα και το κέφι ήταν αμείωτο. Τα πιτσιρίκια να παίζουν, οι μεγάλοι να τραγουδουν και να χορεύουν στην πλατεία χάρη στον μοναδικό τρόπο που έχει ο Τσαλίκης να παρακινεί και να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Στο κάλεσμα, όχι μόνο από την Ραφήνα και το Πικέρμι, αλλά και από τη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα και την Αρτέμιδα.

Από τις 18:00 το απόγευμα είχε ξεκινήσει η πεζοδρόμηση στην άνοδο και την κάθοδο από το ύψος της Βασ. Γεωργίου έως και την οδό Δαβάκη Πίνδου. Και στους δύο δρόμους, στην Εθνικής Αντιστάσεως & την Κυπρίων Αγωνιστών, υπήρχαν δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, μουσικές από DJ και κεράσματα από τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας Πικερμίου, την Ένωση Εμπόρων και τα Καταστήματα.

Στις 20:00 το βράδυ ξεκίνησαν και οι εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, αρχικά με το  Christmass Show της Natali Vitsiou School of Dance από τη Νέα Μάκρη, που για άλλη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό και ξεσήκωσε το πλήθος με τα χορευτικά και τη φρεσκάδα τους.

Στη συνέχεια είχαμε το καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς και τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου Ακολούθησε αυτό που όλοι περίμεναν, η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος για περίπου μιάμιση ώρα ξεσήκωσε την κεντρική πλατεία της Ραφήνας η οποία είχε γεμίσει από κόσμο. Να θυμίσουμε πως την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει η Νια Φώη.

Στις εκδηλώσεις μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Γρέντζελος , οι Αντιδήμαρχοι Γεράσιμος Βουδούρης, Σάββας Αραπκιλής, Χρήστος Τσεμπέρης, Σπύρος Κάρλος, Παναγιώτης Γαβριήλ, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη, Δημήτρης Κατσουλάκης, Ράνια Δημητριάδη, Αντώνης Παλπατζής, Βαλερί Βασιλικού, ο πρόεδρος του τοπικού Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Χαραμής, η Γραμματέας Σοφία Κοταρίδου, ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και Συναφών Αττικής Γιάννης Δαβερώνης, οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Μαυρολέων και Γρηγόρης Τσίρος, από την επιτροπή για το βιώσιμο περιβάλλον ο Δημήτρης Καρασταμάτης και ο Γιάννης Ρήγος, ο πρόεδρος της Αγίας Τριάδας Απόστολος Τζιτζικαλάκης και πλήθος κόσμου

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ για όσα έγιναν με τον φακό του irafina.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Καλό σου ταξίδι αξιότιμε κύριε Πολύκαρπε (Τάκη) Μαραγκουδάκη

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας

“Γέγος” τέλος σε Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη & Αρτέμιδα! Έπεσαν οι υπογραφές

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *