29/03/2024 2:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με έμφραγμα ο Στέλιος Ρόκκος στο νοσοκομείο! Τι λένε οι γιατροί

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται


Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Στέλιος Ρόκκος είναι σοβαρό. Ο τραγουδιστής, πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου χθές περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Η επίσημη σελίδα του στο Facebook, ωστόσο φρόντισε να αποσαφηνιστεί το ζήτημα και πάνω από όλα να κατευναστεί η ανησυχία του κοινού κάνοντας μια δημοσίευση για τη κατάσταση της υγείας του Ρόκκου. Τι γράφουν;

Το σίγουρο είναι πώς δεν πρόκειται για γριπούλα ούτε για ίωση και πώς σύμφωνα με πληροφορίες οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ κρίσιμες. και απαιτούν μεγάλη προσοχή και φροντίδα.

Η σύζυγός του μίλησε για την περιπέτεια υγείας

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή, προκειμένου να μεταφέρει για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει» είπε αρχικά η Λελέ Γκόφα.

«Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» συμπλήρωσε.

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Διαβάστε ακόμη:

Σαν σήμερα: Η μητέρα που πνίγηκε στο Λαύριο μαζί με τα δύο παιδιά της – Η ιστορία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ανατολική Αττική: Εδώ θα χτιστούν σπίτια και διαμερίσματα για νέους

Σπείρα είχε ρημάξει Ραφήνα και Νέα Μάκρη! Συνέλαβαν 11 μέλη – Διέρρηξαν 63 σπίτια

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *