26/04/2024 3:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Σοφία Αρβανίτη μιλάει για τον ήρωα αδελφό της που έσωσε πάνω από 70 ανθρώπους στο Μάτι

«Η απώλεια του αδερφού μου είναι όλο τον χρόνο, μου παρουσιάζεται και μου κάνει καλό»


Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αρβανίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού της, ο οποίος το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2018, με το σκάφος του και την οικογένειά του, είχε σώσει πάνω από 70 ανθρώπους στο Μάτι

«Η απώλεια του αδερφού μου είναι όλο τον χρόνο, μου παρουσιάζεται και μου κάνει καλό. Κατά κάποιον τρόπο τον έχω στη ζωή μου, είναι σαν να υπάρχει. Ξέρω ότι η μαμά μου με χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Η μητέρα μου ποτέ δεν μας χειρίστηκε για να απαιτήσει την παρουσία μας. Μου έχει δώσει απίστευτες ελευθερίες, αλλιώς θα ήμουν μια άλλη προσωπικότητα», είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

Η Σοφία Αρβανίτη είπε στη συνέχεια: «Είμαι ποπ τραγουδίστρια. Τα χάρηκα τα χρόνια του ’90. Με κούραζε η πιστά και το σελοφάν. Κολύμπησα στο σύστημα εντελώς μόνη χωρίς την υποστήριξη της οικογένειας.

Δεν ήθελα να ζω κάτω από στερεότυπα, ήμουν πνεύμα αντιλογίας. Έκανα την επανάσταση να φύγω από τα στενά όρια της γειτονιάς και της οικογένειας. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω όταν ήταν να κάνω το ντουέτο με τη Bonnie Tyler γιατί στην εφηβεία μου προβάριζα τραγούδια της».

Κλείνοντας, η Σοφία Αρβανίτη ανέφερε: «Φυσικά και μεγαλώνω και αποτυπώνεται ο χρόνος πάνω μου, αλλά η διάθεσή μου το ακυρώνει. Με τρομάζει λίγο η πάροδος του χρόνου».

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Ζυγούλη: Στη φωτιά στο Μάτι δεν ξέραμε αν γλίτωσε το μωρό και ο πατέρας μου!

Aγωνία! Εξαφανίστηκε ο 16χρονος Ηλίας από την Παλλήνη

Ανάβυσσος: Διέρρηξαν αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου! Βούτηξαν τσαντάκι με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *